Tuesday, 19 Jun 18, 08.39.24

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Acidoză metabolică la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Acidoză metabolică la câini
Acidoză metabolică la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.00.56 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Acidoză metabolică la câini
Plămânii şi rinichii ajuta pentru a menţine un echilibru delicat de acid şi alcaline în sânge, ambelor componente normale ale unei furnizare de sânge sănătos. O condiţie de acidoza metabolica apare atunci când există o creştere a nivelului de acid în sânge, care se acumulează în cele din urmă la niveluri anormale din organism, cauzează diverse probleme. Acest lucru poate apărea ca urmare a pierderii de bicarbonat (alcaline); producţia de acid de metabolism crescut; introducerea excesul de acid in organism printr-o sursă externă cum ar fi etilen glicol (care rezultă în toxicitate etilenă); sau de incapacitatea rinichilor de a elimina acidul, care în mod normal nu pentru a menţine nivelul său. Acidoză metabolică poate apărea la câinii de orice varsta, tu, gen, sau rasa.
Simptome si tipuri de
Simptomele pot varia considerabil, mai ales daca cainele este în acelaşi timp suferă de alte probleme de sănătate cum ar fi diabetul sau bolile de rinichi. Cele mai frecvente simptome pe care le putea observa într-un câine care suferă de acidoză metabolică includ:
Depresiune (mai ales dacă este acidoza severă)
Rapidă şi profundă respiraţie
Diaree
Confuzie
Febră
Cauze
Etilenglicol (antigel ingestie)
Salicilat (Aspirină)
Cronică de rinichi boală
Diabetul zaharat
Severă în şoc
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie (cum ar fi ingestia antigel suspectate, sau utilizarea de aspirina pentru a trata cainele tau). Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt cauzează simptome secundare.
Medicul veterinar va efectua apoi un examen fizic amanuntit pe cainele tau. Pentru diagnosticul de acidoză metabolică, un produs chimic concura profil sânge vor fi efectuate pentru a verifica nivelurile de acid şi alcalin în organism. Următorul pas este de a găsi cauza principala a acidozei metabolice, în scopul de a trata această problemă, împreună cu corectarea nivelului de acid. Prin urmare, alte panouri de testare pot fi, de asemenea, utilizat împreună cu profil chimic sânge.
Tratament
Tratamentul acidoza metabolica este de obicei dublu. Aceasta implică corectarea deranjat echilibrul acido-bazic, precum şi soluţionarea oricăror boli care stau la baza, cum ar fi diabetul şi / sau insuficienţă renală. Medicul veterinar va da terapia cu fluide corespunzătoare, în scopul de a corecta echilibrul acid. În cazul în care acidoza este uşoară, cainele va fi capabil să meargă acasă după un tratament de scurtă. Totuşi, în cazuri de acidoză severă sau complicată, cainele poate fi necesar să fie internat în spital pentru câteva zile până când sa stabilizat. Diagnosticul de problema de baza / boală care cauzează acidoza este esenţială pentru prevenirea episoadelor viitoare de acidoză metabolică.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Acidoză metabolică la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates