Sunday, 24 Jun 18, 20.19.38

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancerul de limba (carcinomul cu celule scuamoase) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancerul de limba (carcinomul cu celule scuamoase) la câini
Cancerul de limba (carcinomul cu celule scuamoase) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.06.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
lingual carcinomul cu celule scuamoase la câini
Cainii pot fi afectate cu mai multe tipuri de tumori, inclusiv în gură. Carcinoame cu celule scuamoase pe limba sunt de obicei localizate sub limba, în cazul în care au ataşat la partea de jos a gurii. Ele pot fi de culoare albă şi au, uneori, o formă conopidă. Acest tip de tumora creste si metastasizes rapid în alte părţi ale corpului.
Un carcinom cu celule scuamoase (SCC) poate fi descrisă ca o tumoare malignă şi, în special invazive care se deţin în scara ca celulele epiteliului - ţesut care acoperă corpul sau liniile cavitatile corpului. Aceste scară cum ar fi celulele ţesutului sunt numite scuamoase. Cancerul este, prin definiţie,, un formular special maligne şi persistentă de cancer, de multe ori se întorc după ce este a fost excizate din organism şi metastaze la alte organe şi locaţii de pe corp.
Ca şi în multe tipuri de carcinoame, aceasta este, de obicei observate la câini mai mari. În acest caz,, mai vechi de şapte ani.
Simptome si tipuri de
Excesivă drooling
Creşterea mici albe pe limba
Dinţii
Bad Breath (halena)
Dificultate de mestecat si a manca (disfagie)
De sânge care provin de la gură
Scădere în greutate
Cauze
Nu există nici o cauza cunoscuta pentru carcinoame cu celule scuamoase pe limba.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi medicul veterinar cu un istoric medical complet care conduce la simptomele. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul le-aţi furnizat, împreună cu simptomele curente şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie, cum ar fi ingestia accidentală a unei substanţe toxice care ar putea fi condus la afte bucale, sau alte leziuni la nivelul gurii.
Un complet de inspecţie vizuală vor fi făcute din gura cainelui si limba, şi o probă vor fi luate din tumora pentru analizele de laborator. Aceasta este singura metoda asigurat pentru a stabili dacă tumora este maligna sau benigna. Imagini de raze X va fi, de asemenea, luate de capul cainelui si piept pentru a determina dacă cancerul sa răspândit în oase, plămâni, sau creierului. Veterinarul va palpa ganglionii limfatici cainelui tau pentru a verifica pentru umflarea - un indiciu că organismul se lupta cu o boală invazivă, şi un eşantion de lichid limfatic vor fi luate pentru a verifica prezenta celulelor canceroase.
Teste standard includ o hemogramă completă şi mai multe date biochimie să vă asiguraţi că organele cainelui alte funcţionează în mod normal.
Tratament
Nu sunt multe tratamente eficiente pentru aceste tumori, deoarece multe tumori sunt prea mari pentru a fi eliminate fara a provoca invaliditate semnificative, sau sunt într-o locaţie în cazul în care nu pot fi practic eliminate. Totuşi, uneori câini cu tumori apropierea frontului, sau pe o parte a limbii pot fi tratate cu interventii chirurgicale. Dacă acesta este cazul, o parte a limbii vor fi eliminate impreuna cu tumora. In functie de marimea si localizarea tumorii, aceasta nu poate fi posibil să-l elimine în întregime. Pentru astfel de cazuri în care acest lucru, medicul veterinar va consilia cu privire la eficacitatea tratamentului chimioterapie sau de radiaţii pentru oprirea sau incetinirea regrowth a tumorii.
Cainii care au o parte din limba lor eliminate recupera, în general, bine dupa o interventie chirurgicala, dar pot avea probleme de alimentatie pentru ceva timp în timpul procesului de recuperare. Medicul veterinar vă va îndruma în crearea unui plan de masă pentru cainele dvs.. Opţiunile vor fi limitate la alimentele moi sau lichide, şi, în unele cazuri,, un tub de alimentare pot fi solicitate până la gura cainelui tau sa vindecat suficient. Tubul de alimentare este de obicei plasate direct în stomac. În cazul în care acest lucru este necesar, medicul veterinar va va ghida in tehnica corecta pentru introducerea tubului.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancerul de limba (carcinomul cu celule scuamoase) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates