Saturday, 21 Apr 18, 07.35.31

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Venin de broasca , toxicoza la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Venin de broasca , toxicoza la câini
Venin de broasca , toxicoza la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.07.19 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Intoxicaţii broasca la câini
Toxicitate venin TOAD este relativ comune în câini. Fiind prădătorilor naturali, este comună pentru câini pentru a prinde broaşte-râioase în gură, astfel vin în contact cu toxina broasca lui, care broasca eliberează atunci când se simte ameninţat. Acest produs chimic de apărare extrem de toxic este cel mai adesea absorbite prin membrana cavitatea orală, dar se poate intra, de asemenea, ochii, cauzează probleme de viziune. Efectele sale sunt letale dacă nu este tratată imediat.
Cele două mai importante specii de broasca, care sunt cunoscute pentru efectele lor toxice pentru animalele de companie sunt Colorado River Toad (Bufo alvarus) şi Marin Toad (Bufo marinus). Cele mai multe cazuri de intoxicaţii sunt raportate în lunile mai calde meteo, în cazul în care broaştele râioase sunt mult mai active şi umiditatea este ridicată. În plus,, casă de obicei, vin în contact cu toads Bufo timpul orelor de dimineata foarte devreme, sau după seara a stabilit. Aceste animale sunt omnivore toads, mănâncă atât creaturi vii, cum ar fi insecte şi rozătoare mici, şi non-alimentare de viaţă, cum ar fi hrana pentru animale de companie care a fost lăsată în aer liber. Datorită acesteia din urmă, casă vor veni de multe ori în contact cu aceste amfibienii în care acestea sunt manca din farfurie alimente animalului. Este pentru acest motiv se recomandă ca hrana pentru animale nu fi lasat afara in zonele in care locuiesc Bufo toads.
Simptome si tipuri de
Simptomele apar de obicei în câteva secunde de întâlnire broască şi pot include următoarele:
Plansul sau alte vocalizare
Pawing la gura de vărsare şi / sau a ochilor
Salivarea abundenta de saliva din gura
Modificarea culorii de membranele gurii - pot fi inflamate sau galben pal
Dificultate în respiraţie
Mişcări inconstant
Convulsii
La temperaturi ridicate
Colaps
Cauze
Condiţii de viaţă în imediata vecinătate şi care intră în contact cu substanţe toxice toads
Mai frecvent observate la animalele care îşi petrec o multime de timp in aer liber
Diagnostic
Toxicitate venin TOAD este o urgenţă care necesită tratament imediat landă, deoarece aceasta poate duce rapid la deces. Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar apel la o istorie completă a sănătăţii cainelui, o descriere de la debutul simptomelor, şi probabilitatea ca acest lucru are loc ca urmare a contactului cu o broasca Bufo.
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet, cu probe de sânge şi urină prelevate pentru testele de laborator de rutină. Un sistem complet de sânge conta, biochimie profil, si analiza de urina va fi, de asemenea, face. Rezultatele acestor teste sunt de multe ori sa constatat că este normală în aceste animale, cu excepţia nivelurilor anormal de ridicate de potasiu (hiperkaliemia). Cainele poate prezenta, de asemenea, o batai anormale, şi în cazul în care medicul veterinar are timp să facă o electrocardiogramă (ECG), rezultatele vor confirma de obicei, un ritm cardiac anormal, coroborat cu venin de broasca intoxicaţii.
Tratament
Toxicitate venin broasca este un caz de urgenţă, cu rezultate foarte probabil letală. Timpul rămâne un factor esenţial în supravieţuirea animalelor afectate. Dacă bănuiţi că cainele tau a întâlnit o broasca toxic, iau imediat cainele la un spital veterinar din apropiere pentru tratament de urgenţă.
Primul pas al tratamentului este de a spăla gura cu apă pentru 5-10 minute pentru a împiedica absorbţia în continuare a veninului prin membranele gurii. Medicul va trebui, de asemenea, pentru a menţine stabil cainelui temperatura corpului, care pot necesita menţinându-l într-o baie rece. Anomalii cardiace sunt un simptom comun, astfel încât medicul veterinar va dori sa monitorizeze capacitatea inimii de a funcţiona şi de a răspunde la tratament. Un ECG va fi creat şi monitorizat continuu pentru a evalua activitatea cainelui tau cardiac. Medicamentele pot fi folosite pentru a controla ritmul cardiac anormal, şi, de asemenea, pentru a reduce cantitatea de saliva cainelui tau produce ca răspuns la toxina. Daca cainele tau este intr-o cantitate evidentă de durere, medicul dumneavoastră poate decide, de asemenea, să-l anestezia, în scopul de a reduce severitatea simptomelor.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Venin de broasca , toxicoza la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates