Monday, 23 Apr 18, 22.46.12

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Paralizie tick la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Paralizie tick la câini
Paralizie tick la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.08.02 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tick ​​Bite paralizie la câini
Căpuşele acţionează ca purtători de diverse boli la animale, inclusiv la câini. Tick ​​paralizie, sau tic-muscatura paralizie, este cauzat de o toxina puternica care este eliberat prin saliva anumitor specii de căpuşe de sex feminin şi care este injectat in sange de caine ca bifaţi infesteaza pielea de câine. Toxina afectează în mod direct sistemul nervos, conduce la un grup de simptome nervoase la animale afectate.
Toxinele eliberate de capuse mai mici cauza paralizie neuronului motor, care este definit ca o pierdere de mişcare de voluntariat şi care este cauzată de o boală a nervilor care se conectează la maduva spinarii si a muschilor. Cu paralizie mai mici neuronului motor muşchii şedere într-o stare aparent de relaxare.
O infestare a căpuşelor nu este necesară pentru un stat bolnave să apară. În timp ce capuse sunt prezente mai multe, de obicei, pe un câine, care este care prezintă simptome de paralizie căpuşelor, tic-muscatura paralizie poate avea loc după ce a fost muscat de numai un tick. Invers, nu toate animalele, infestate sau nu, va dezvolta paralizie bifa.
Simptomele apar de obicei să apară în jurul valorii de 6-9 zile după o capusa a anexat la nivelul pielii de câine. Aceasta boala este oarecum de sezon şi mai răspândită în orarul de vară în anumite zone din SUA. În zonele în care temperaturile sezoniere sunt mult mai consecvent calde, cum ar fi în statele din sud şi de nord Australia, Căpuşele pot fi prezente pe tot parcursul anului.
În Statele Unite, aceasta boala este mai frecvent observate la câini decât la pisici. De fapt,, pisici în SUA. par să aibă o rezistenţă la toxina capusa.
Simptome si tipuri de
Există istorie a unei vizite recente, câinele a luat-o zonă împădurită, sau care trăiesc într-o zonă care este endemică la capuse. Simptomele sunt treptată în natură, inclusiv:
Vărsături
Regurgitare
Variabilitate
Hipertensiune arterială
Ritm cardiac rapid şi ritm (tahiaritmii)
Slăbiciune, mai ales la nivelul membrelor posterioare
Pierderea parţială a mişcărilor musculare (pareză)
Pierderea completă a mişcărilor musculare (Paralizie), observate frecvent în stadiile avansate ale bolii de stat
Reflexe sărace pentru a finaliza pierderea reflexului
Minima tonusului muscular (hipotonie)
Dificultate în mâncare
Tulburări de voce (disfonie)
Din cauza paralizie musculara respiratorie la animale grav afectate asfixie
Excesivă drooling (sialosis)
Megaesophagus (extinsă esofag)
Dilatarea excesivă a pupilei in ochi (midriază)
Cauze
Tick ​​infestare
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie. De exemplu, medicul veterinar va întreba despre orice vizite recente pe care le si cainele au făcut pentru a suprafeţelor împădurite, în special în ultimele zile mai multe săptămâni.
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet, cauta atent la pielea cainelui tau pentru prezenţa de căpuşe sau pentru dovezi recente de căpuşe. Dacă capuse se dovedesc a fi prezent pe piele, medicul veterinar va elimina bifa şi trimiteţi-l la laborator pentru o determinare a speciilor sale. Testelor de laborator de rutină va include o hemogramă completă, biochimie profil, şi analiza urinei. Totuşi, Rezultatele acestor teste sunt de multe ori normale în cazul în care nici o alta boala concomitentă este prezent, împreună cu paralizie bifaţi.
La pacienţii cu paralizie musculara respiratorie, gazele sanguine vor trebui să fie calculată pentru a determina gradul de severitate al compromisului respirator. Dacă paralizie musculară respiratorie are loc, oxigen scăzut şi un nivel ridicat de dioxid de carbon vor fi prezente în sânge, ca cainele nu va putea să inhalaţi în mod corespunzător de oxigen si expirati de dioxid de carbon. O radiografie toracica poate pune în evidenţă o esofag extinsă datorită efortului suplimentar de încercarea de a respiraţiei.
Cel mai important pas în diagnosticul este de a căuta şi pentru a găsi capusa care vă pară rău câine, astfel încât să poată fi identificate şi capacitatea acestuia de a transmite boala determinată. Medicul veterinar va căuta cu atenţie toate zonele de piele cainelui pentru a găsi orice căpuşelor, astfel că acest lucru poate fi realizat.
Tratament
În caz de boală severă, cainele tau va avea nevoie să fie spitalizat pentru îngrijire intensivă şi sprijin care alăptează. Paralizie respiratorie este o urgenţă şi nevoile imediate atenţie medicală veterinară.
Identificarea si detasarea căpuşe este primul pas pentru a preveni eliberarea în continuare de toxine şi agravante simptome. Chiar dacă nu sunt găsite căpuşe, o baie de insecticidă poate fi administrat la cainele dvs. pentru a ucide orice capuse care pot fi ascunse în cutele pielii. În unele cazuri,, acest lucru este singurul tratament necesar şi câinele va începe în curând semne de redresare. Totuşi, în cazurile cu paralizie respiratorie, suplimentarea cu oxigen sau alte forme de ventilare artificiala va fi necesară pentru a păstra respiraţie câine.
În cazul în care câinele este deshidratat, administrarea intravenoasă de fluide se va acorda, împreună cu medicamente care pot fi folosite pentru a contracara efectele toxinelor asupra sistemului nervos, şi pentru a relaxa muschii suficient, astfel încât câinele poate respira.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Paralizie tick la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates