Saturday, 23 Jun 18, 12.07.18

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Condrosarcom de laringe şi trahee la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Condrosarcom de laringe şi trahee la câini
Condrosarcom de laringe şi trahee la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.10.47 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Un chondrosarcoma este una dintre mai multe tipuri de tumori laringiene, care pot afecta laringe şi trahee de un câine. Aceasta este o tumora relativ rare şi rapidă răspândire, care îşi are originea în cartilaj, un ţesut conjunctiv de colagen care se găseşte pe tot corpul.
A lungul timpului, acest tip de tumora progreseaza, care implică agresiv tesuturile inconjuratoare. Ca şi în multe sarcoame, chondrosarcoma de laringe şi trahee este mai frecventa la caini de varsta mijlocie si mai in varsta. Toate rasele sunt în pericol, dar masculii sunt de multe ori la un risc uşor mai mare decât femeile.
Simptome si tipuri de
Cele mai multe simptome sunt legate de implicarea laringelui, trahee şi ţesuturile înconjurătoare.
Modificări în voce
Pierdere de scoarţă
Aspru, respiraţie zgomotoasă
Slab exerciţiu stamina
Dificultate în respiraţie, câine respiraţie poate cu gura deschisă
Zgomote puternice în timp ce respiraţie
Albăstrui membranele mucoase
Sudden colaps
Dificultate în ingerarea alimentelor
Incapacitatea de a înghiţi
Cauze
Cauza exactă este încă necunoscută.
Diagnostic
Medicul veterinar va avea nevoie de un istoric de fundal complet medicala de conducere de până la simptomele bolii cainelui tau. Teste de sange de rutina include un complet numărului de celule sanguine, biochimie profil, analiza urinei şi numărul de trombocite. Rezultatele sunt frecvent normale în astfel de cazuri.
Studiile radiografice a gatului si a pieptului poate fi utilă în confirmarea diagnosticului, împreună cu tehnici de imagistica, cum ar fi imagistica prin rezonanta magnetica (RMN), si tomografia computerizata (CT) scanează. O alta tehnica medicul veterinar dumneavoastră poate alege este bronhoscopia, prin care un dispozitiv tubular se introduce în organism, în acest caz, prin gura şi în jos în trahee, astfel că o examinare mai detaliată vizuală poate fi realizată. Acest tip de instrument poate fi, de asemenea, folosit uneori pentru a lua o mostra de tesut pentru biopsie, atenuarea nevoie de o rezectie presurgical mai invazive, pe site-ul.
Probele de lichid din zona înconjurătoare pot fi, de asemenea, luate în, şi probe de la ganglionii limfatici poate arăta o cantitate anormală de celule albe din sânge, ca sistemul imunitar reacţionează la tumoare canceroasa.
Radiografiile din zona va arata daca metastaza a avut loc.
Tratament
Fiind agresiv şi maligne în natură, chondrosarcomas de laringe şi trahee sunt, de obicei, viaţa în pericol. Medicul veterinar va trebui să accizelor ţesutul tumoral şi, eventual, ţesutul din jur. Deoarece această tumoare poate afecta site-ul foarte vitale ale organismului, conservarea funcţiilor este foarte important. Veterinarul tau va fi, de asemenea, de lucru pentru a conserva funcţiile laringian. Partea afectată a traheei va trebui să fie eliminate în întregime de rezecţie, şi ambele capete în mod normal trahee suturate împreună, un proces denumit anastomoză. Radioterapia nu este, în general, eficace la pacienţii cu chondrosarcoma de laringe şi trahee.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Condrosarcom de laringe şi trahee la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates