Sunday, 24 Jun 18, 20.22.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Piometrie şi hiperplazie endometrială chistică la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Piometrie şi hiperplazie endometrială chistică la câini
Piometrie şi hiperplazie endometrială chistică la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.11.32 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Îngroşarea anormală (piometriei) de uters’ căptuşeală poate apărea la câini, la orice varsta, deşi aceasta este mai frecventa la câinii care sunt de şase ani sau mai mari. Chistica endometriala hiperplazie, între timp, este o afecţiune caracterizată prin prezenţa de puroi-umplut cu chisturi in interiorul uterului cainelui, cauzează endometru pentru a mări (de asemenea, cunoscut sub numele de hiperplazie).
Prognosticul este de multe ori pozitiv pentru ambele condiţii; totuşi, dacă col uterin cainelui este închisă, aceasta poate fi o condiţie pune viaţa în pericol care necesită atenţie medicală imediată.
Aceste două condiţii pot afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care piometriei şi hiperplazia chistica endometriala afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Semnele pot include:
Distensie abdominală (dintr-un uter mărit)
Vulvare (vaginale) descărcare
Închis col uterin
Letargie
Depresiune
Lipsa poftei de mâncare
Vărsături
Frecvente Urinare
Cauze
Una dintre cauzele cunoscute de această condiţie la câini este expunerii repetate la estrogen şi progesteron. Formarea de hyperplasis endometriale chistice este adesea progresivă, text de multe ori dezvoltarea unui mucoasei uterine ingrosata.
Intact câini mai mari de sex feminin care nu au dat naştere sunt la un risc mai mare de a dezvolta piometru sau hiperplazie endometrială chistică.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen pentru a revizui de tipul şi severitatea de descărcare de gestiune cainelui, precum şi pentru a vedea dacă cervixul este deschis sau închis. Razele X si ultrasunete vor fi folosite detecta dimensiunea uterului, şi pentru a determina dacă câinele este gravidă.
Tratament
În multe cazuri,, tratamentul va fi administrat pe o baza in ambulatoriu. Totuşi, în cazul în care cervixul este inchis, condiţie poate fi viaţa în pericol şi măsuri imediate vor fi necesare. Tratamentul preferat pentru această afecţiune este o histerectomie — eliminarea ovarelor si a uterului câinelui. Alte opţiuni sunt disponibile, dar la un risc mai mare pentru bunăstarea animalelor; acestea sunt doar recomandate pentru câinii cu o valoare de reproducere mare.
Un lavaj a uterului şi a zonelor înconjurătoare vor fi efectuate pentru a elimina puroi si fluidele, şi de a sprijini procesul de vindecare. Antibioticele sunt adesea administrate a lupta impotriva infectiei. Prostaglandinele, între timp, sunt administrate pentru a controla creşterea câinelui de celule şi de control hormon de regulament, şi de a provoca musculaturii netede din corpul câinelui de a contracta.
Prevenirea
Permiterea cainele pentru a merge prin căldura (estrului) cicluri, fără a fi crescute sa dovedit a creşte incidenţa de această afecţiune. Prin urmare, Castrarea cainelui tau (sau îndepărtarea ovarelor sale) este cea mai bună formă de prevenire.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Piometrie şi hiperplazie endometrială chistică la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates