Saturday, 23 Jun 18, 17.27.20

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumora testiculara (Leydig celula) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora testiculara (Leydig celula) la câini
Tumora testiculara (Leydig celula) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.13.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tumora de celule interstiţiale a testiculului
Celulelor tumorale Leydig (LCT) este o boala rara, şi de obicei benigne (non-răspândire) tumora alcătuit din celulele care eliberarea hormonului testosteron in tesutul conjunctiv a testiculelor. Acest tip de tumora poate să apară singular, sau în multipli. Masa tumora este localizata in testicul, care provoacă umflarea testiculelor moale a afectat. Acesta măsoară aproximativ 1-2 cm în diametru şi este de formă sferică. Este clasificat ca o tumora de sex-cablu stromale, ceea ce înseamnă că problemele tumorale de la ţesutul conjunctiv al corzilor sex-a testiculelor. Aceasta conditie afecteaza cainii mai mari masculi.
Simptome si tipuri de
Unul sau mai multe mase vs (1-2 cm în diametru) într-un testicul
Nu există, în general, nu există simptome cu acest tip de tumoare, excepţia cazului în care este de fapt o tumora cu celule Sertoli (celule care ajuta la hranirea spermatids ca acestea transforma in spermatozoizi în testicule)
Semne de o tumoare de celule Sertoli:
Feminizarea (din secreţia de estrogen)
Măduvei osoase subdezvoltare
Cauze
Cauza este necunoscuta LCT, dar un păstrat testicul (de obicei, în abdomen) pot predispune un animal la formarea de celule tumorale Leydig.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet, palparea (examinarea prin atingere) cainelui tau testicule pentru a examina dimensiunea, locaţie, şi coerenţa a tumorii. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, cu o descriere a simptomelor, în cazul în care orice, şi debutul lor. De obicei, un produs chimic de sânge profil, complet de sânge conta, şi analiza de urina va reveni în mod normal, dar pot exista reduceri diferite de celule din sânge circulant în cazul în care există un exces de estrogen. Serul sanguin ar trebui să fie, de asemenea, testate pentru estradiol, un hormon estrogenic, şi concentraţiile de testosteron. De obicei, nivelurile de estradiol va fi mare, în timp ce nivelul de testosteron va fi scăzută. Veterinarul tau poate lua, de asemenea, un eşantion ac fin de lichid (aspirat) de la tumora pentru a verifica pentru anomalii în celulele, prin utilizarea unui citologice (microscopic) examinare
Tumorile mai mici decât 3 cm în diametru vor apărea negru pe imagistica cu ultrasunete. Totuşi, tumori mai mari decât 5 cm au un aspect alb-negru cu pete pe ultrasunete.
Tratament
Câini afectate ar trebui să fie castraţi, şi tumora(cu) examinarea ţesutului bolnave - eliminate şi trimise pentru analize histopatologice. Daca cainele tau prezinta semne de subdezvoltare măduvei osoase, medicul veterinar vă poate prescrie tratament medical pentru a se inversa.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora testiculara (Leydig celula) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates