Friday, 22 Jun 18, 17.25.41

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Umflarea testiculelor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Umflarea testiculelor la câini
Umflarea testiculelor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.14.35 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Epididimita / orhita la câini
Epididimita este o inflamatie a tubului testicular în cazul în care sperma este stocat, în timp ce orhita este o inflamatie a testiculelor se. Deşi condiţie poate fi cronică, formele acute cauzate de traumele directe la nivelul scrotului, sunt mai frecvente. Epididimita este frecvent diagnosticata la câini, în general, izbitoare în anii adulţi; vârsta medie de caini afectate de această condiţie este de patru ani. Rasa nu indică probabilitatea ca un câine să fie afectate.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele de epididimita si orhita pot fi localizate în zona de scrot. Acestea includ:
Testicule umflate
Lins de scrot şi iritarea pielii scrotal (dermatită)
Non-localizate simptome includ durere şi febră
Refuzul de a merge şi de letargie generala
Rană deschisă poate fi găsit
Refuzul de a manca nu este mai puţin frecventă
Infertilitatea este frecvent observate la câini cu această condiţie
Cauze
Formele acute de această condiţie sunt cel mai adesea cauzate de traume la scrot. Epididimita si orhita poate fi, de asemenea, declansata de organismele infectioase, precum şi de alte condiţii, inclusiv cauzele virale (eu, răpciugă), infecţiilor asociate cu inflamatie a prostatei (prostatita) şi inflamaţie a vezicii urinare (cistita). Muscaturi pe orice zona a corpului poate duce, de asemenea, la dezvoltarea de epididimita sau orhita.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor, precum şi orice incidente posibile care ar putea fi jucat un rol in debutul său. Alte cauze posibile ale simptomelor menţionate mai sus includ hernie de scrot, scrotal dermatită, răsucire a cordonului spermatic, sperma-umplut masa de tesut inflamat (granulom), lichid-umplut saci pe cordonul spermatic (hidrocel), prostatita, cistita, şi anormale de celule de creştere (neoplazie). Înainte de a începe tratamentul poate, toate aceste Condiţiile, trebuie mai întâi exclusă.
Un număr de leucocite poate fi ridicat, în cazuri de orhita infecţioase. În cazul în care cauza de bază este prostatita sau cistita, o analiza de urina va dezvălui probabil sânge, pus, sau proteine ​​în urină în exces. Testarea anticorpilor ar trebui să stabilească dacă un organism infectioase este la radacina problemei. Ultrasunete de prostata, teste, şi epididymis poate fi, de asemenea, efectuate pentru a exclude alte cauze.
Dacă o rana deschisa este prezent, ar trebui să fie verificate pentru infecţii bacteriene. O cultură bacteriană poate fi, de asemenea, luate de prostată, precum şi de lichid în testicule. Materialul seminal trebuie să fie, de asemenea, colectate şi testate.
Tratament şi Îngrijire
Tratamentul depinde de faptul dacă sunt sau nu cainele este folosit pentru reproducere. Dacă este, şi problema afecteaza doar o parte a testiculelor (unilateral), castrare parţială poate fi o optiune. Totuşi, în cazul în care condiţia afectează ambele părţi, sau în cazul în care câinele dumneavoastră nu este destinat pentru reproducţie, castrare complet general, este recomandat.
În plus faţă de această, câinele dumneavoastră ar trebui să fie tratate cu antibiotice timp de cel puţin trei săptămâni. Totuşi, tratamentul cu antibiotice nu vor conduce întotdeauna la o îmbunătăţire.
Prevenirea
Tratament prompt de răni şi infecţii prevenirea sunt cele mai bune arme impotriva epididimita si orhita. De asemenea, este cel mai bine pentru a menţine câinele în stare bună de sănătate, în timp ce vizitează în mod regulat medicul veterinar pentru controalele progres.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Umflarea testiculelor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates