Friday, 22 Jun 18, 17.26.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tulburari temporomandibulare comune în câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburari temporomandibulare comune în câini
Tulburari temporomandibulare comune în câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.15.41 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Articulatiei temporomandibulare este comun maxilarului, punctul de balamale în maxilarului, care este format din două oase, numit oasele temporal şi mandibulă. Articulatiei temporomandibulare este, de asemenea, frecvent mentionat ca pur si simplu ATM.
Există două articulaţii temporo, câte una pe fiecare parte a fetei, fiecare lucru în mod concertat cu alte. ATM joacă un rol esenţial în procesul normal de mestecat, şi este, de fapt esenţial pentru buna de mestecat, , astfel încât şi orice altă boală de acest compromite comun capacitatea de a face mişcări normale gură şi mesteca alimente. Un animal afectat se va simţi durerea atunci când închiderea sau deschiderea gurii, sau ambele. Boli şi tulburări ale ATM sunt denumite în continuare Tulburări articulatiei temporomandibulare.
Deşi aceste tulburări pot apărea în orice rasa, anumite rase cum ar fi cainii Basset sunt mult mai predispuşi la tulburări ATM. Cu gura deschisă blocare mandibulara a fost raportată în setteri irlandezi şi câinii basset.
Simptome si tipuri de
Dificultate de deschidere / închidere a gurii
Osul mandibulei poate fi în afara de la locul şi forma vizibilă parte a fetei (Abaterea a osului mandibulei)
Durere, atunci când produsele alimentare de mestecat
Vocalizare, whining în timp ce încerca să mănânce
Pierderea poftei de mâncare
Cauze
Leziuni sau traume care cauzează fracturi la comun
Stresul în comun, după care transportă obiecte grele de gură
Diagnostic
Cele mai multe dintre aceste animale sunt prezentate de medicul veterinar lor cu plângere că acestea nu sunt în măsură să mănânce în mod normal,. Va trebui să începem prin a da o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, atunci când au apărut primele probleme, şi dacă au existat orice traume anterioare sau rani care implica gura sau cap.
După ce a luat un istoric detaliat, medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, examinarea gurii, oaselor şi articulaţiilor în gură. Testele de laborator va include o hemogramă completă (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei. Rezultatele acestor teste sunt de multe ori sa constatat că este normală, în special în cazul în care nici o alta boala concomitentă este prezent.
Raze X în continuare un instrument valoros în diagnosticul de tulburari de TMJ, şi medicul dumneavoastră va fi probabil pentru a utiliza acest tip de imagistica pentru a obţine o vizualizare mai bună a oaselor şi articulaţiilor, în faţa. Imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) poate fi utilizat, precum şi, şi poate oferi o mai bună, mai detaliate consideră că standardul de raze X. În cazul în care medicul veterinar dvs. are un aparat RMN la clinica, acest lucru poate fi tehnica de imagine recomandate. Dacă ceva mai severă este suspectat, cum ar fi infectie sau tumora, medicul veterinar poate lua, de asemenea, un mic eşantion din ţesutul muscular al maxilarului, astfel încât alte boli care pot cauza simptome similare pot fi confirma sau infirma.
Tratament
Tratamentul pentru Tulburări ATM este de două ori şi are drept scop eliminarea sau modificarea cauzei subiacente, precum şi tratarea simptomelor. În caz de dislocare completă de ATM, medicul veterinar va încerca să-l repara, prin plasarea unui obiect la o locaţie specifică în apropiere de comun, şi închiderea uşoară a gurii cu o apăsare, în scopul de a reduce dislocare. Dacă această metodă nu funcţionează bine sau problema devine cronică, intervenţii chirurgicale pot fi necesare pentru a corecta defectul. Durerii va fi, de asemenea, acordată pentru a reduce durerea legate de aceste tulburări. Medicamente relaxante musculare pot fi, de asemenea, prescris, dacă este necesar, pentru a reduce tensiunea musculara create ca rezultat al tulburare ATM.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburari temporomandibulare comune în câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates