Saturday, 23 Jun 18, 12.03.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Malocluzii de dinţi la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Malocluzii de dinţi la câini
Malocluzii de dinţi la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.16.16 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Malocluzii de dinţi la câini
În mod normal, un catelus va avea 28 dintii de lapte după ce este de şase luni. Până în momentul în care ajunge la maturitate, cele mai multe rase de câini vor avea 42 dinţi. O aliniere a dinţilor unui caine, sau malocluzie, apare atunci cand muscatura lor nu se potriveşte în mod corespunzător. Acest lucru poate începe ca dintii catelului copii vin în şi, de obicei se agraveaza ca dintii lor obscen urmaţi.
Dintii din fata mai mici dintre caninii pe partea superioară şi inferioară fălcile sunt numite incisivi. Acestea sunt utilizate pentru a înţelege produsele alimentare şi de a păstra limba interiorul gurii. Caninii (de asemenea, cunoscut sub numele de cuspids sau colti) se găsesc în spatele dintilor din fata, care sunt, de asemenea, utilizate pentru a înţelege. În spatele caninii sunt premolarii (sau bicuspids) şi funcţia lor este să-şi tundă sau alimente tăiate. Molarii sunt dinti ultimele găsit la partea din spate a gurii şi care sunt utilizate pentru mestecat.
Simptome si tipuri de
Probleme comune care pot apărea de la malocluzii:
Gură răni
Bolii parodontale
Ţesuturilor moi defecte de la contactul dinte în podeaua gurii şi cerul gurii (cerul gurii)
Purtaţi pe dinti
Fracturi
Dacă problemele cu cerul gurii persista, o fistula poate avea ca rezultat şi să devină infectate. În cazurile de dinţi nealiniate (sau malocluzie), cainele poate avea dificultati de mestecat, ridicarea produselor alimentare, şi poate fi înclinat să mănânce numai bucăţi mai mari. Acestea sunt, de asemenea, predispuse la tartrului si a placii build-up.
Există mai multe tipuri de malocluzii diagnosticabile:
Overbite (uneori numită depăşirii, Clasă 2, certificate, de brachygnathism mandibulare)
Underbite (de asemenea, numit prognat, foarfeca muscatura inversa, prognathism, Clasa şi 3)
Nivelul de muscatura (numit uneori chiar musca)
Deschideţi muscatura (dinţi din faţă nu respectă reciproc atunci cand gura este inchisa)
Anterioară crossbite (canin şi premolarilor astupa în mod normal, dar una sau mai multe incisivi mai mici sunt în partea din faţă a incisivii superiori)
Posterior crossbite (unul sau mai multi dinti premolari se suprapun dintii de sus)
Gura strâmb sau muscatura (o parte a maxilarului creşte mai mult decât celelalte)
Baza de caninii îngust (dintii de jos ies în afară spre interior şi pot afecta palatului superior)
Sfaturi de premolarii (dinti din spatele caninii) trebuie să atingeţi spaţiile dintre premolarii superior, care se numeste muscatura in foarfeca. Totuşi, este normal pentru plat-cu care se confruntă rase (brachycephalic) cum ar fi Boxerii, Shih Tzus, şi nu Lhasa Apsos să aibă musca foarfeca.
Cu un overbite, maxilarul superior este mai mare decât unul mai mic. Atunci când gura este închisă, un decalaj între incisivii superioare şi inferioare se produce. Catei născut cu o overbite va avea, uneori, problema în sine corectă dacă diferenţa nu este prea mare. Totuşi, muscatura unui caine va stabili, de obicei, la zece luni. În acest moment îmbunătăţire nu se va întâmpla de la sine. Overbite animalului tau de companie se pot agrava ca dintii permanenti vin în, deoarece acestea sunt mai mari şi pot deteriora părţile moi ale gurii. Dintii extracţii sunt uneori necesare.
Cauze
Modul în care dinţii de sus se alinieze cu dintii de jos este numita ocluzie. Este normal pentru cele mai multe rase de a avea o suprapunere uşoară de dintii din fata sus. Atunci când maxilarului este închis, cea mai mică canin (dinte) ar trebui să vă în formă în faţa canin superior. Cele mai multe cazuri de malocluzii au o legătură într-ereditar.
Tratament
Cele mai multe malocclusions muscatura nu necesita tratament. În unele cazuri,, extracţii poate fi necesară. Este o idee bună să se spele pe dinţi în mod regulat pentru a preveni anormală a construi-up de tartru si placa. Veterinarul tau va recomanda, uneori, un stomatolog specialist dacă doriţi pentru a corecta dintii nealinierea. În ultimii ani,, "Bretele" au fost făcute pentru catelusi pentru a realinia dintilor.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Malocluzii de dinţi la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates