Thursday, 26 Apr 18, 17.13.43

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Deficit de taurina la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deficit de taurina la câini
Deficit de taurina la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.18.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Deficitul de taurina aminoacid la câini
Aminoacizii sunt critice pentru viaţă. Cu peste 20 tipuri de aminoacizi prezente în organism, acestea acţionează ca pietre de temelie pentru proteine ​​şi sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului. Un astfel de aminoacizi, taurină, se distribuie in tot corpul, cu concentraţie ridicată în anumite ţesuturi, inclusiv muschii peretelui inimii, în retina ochiului, şi creierul. Funcţia exactă a taurina în aceste ţesuturi rămâne evaziv, chiar în timp ce acesta este cunoscut pentru a fi esenţială.
Esenţial, sau aminoacizi indispensabili sunt un grup de amino-acizi care nu pot fi sintetizate în organism şi sunt, astfel, trebuie să fie luate în prin dietă. Acesta este un defect bine cunoscut nutriţionale, care este cunoscută pentru a afecta starea de sanatate a pisicilor atunci când acestea sunt lipsite de taurină în dieta lor, dar nu afectează câinii în acelaşi fel, ca si caini sunt capabili de a sintetiza taurina în organismele lor. Acesta este motivul pentru taurina de obicei nu este adăugată la produsele alimentare de câine, dar se adaugă în alimente pisică.
Totuşi, unii caini pot suferi de deficit de taurina în ceea ce priveşte anumite boli şi ar putea avea nevoie de a avea taurina adăugate la dieta lor. În cazul în care se ocupă cu boli de inima, Deficienta poate duce la dimensiunea inima marita (cardiomiopatie dilatata). Anumite rase de caini par a fi predispuşi la deficitul de taurină: Cocker Spaniel american şi de câine rasa gigant, cum ar fi Newfoundland, printre altele.
Simptome si tipuri de
Nu exista simptome legate în mod specific la deficitul de taurină. Totuşi, ca deficit de taurina cauzele cardiomiopatiei dilatative, simptome sunt de obicei legate de această boală.
Cauze
Breed predispoziţie
O boală ereditară numită cistinurie, ceea ce duce la formarea de pietre în rinichi, ureter si a vezicii urinare
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome. După ce a luat un istoric detaliat, medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. În timpul examenului fizic, medicul veterinar va examina cu atenţie participarea la inima cainelui tau.
Testelor de laborator de rutină va include o hemogramă completă (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei. Rezultatele acestor teste sunt, de obicei, sa constatat că este normală la aceşti pacienţi cu excepţia cazului în alte afecţiuni sau condiţie este, de asemenea, prezentă.
Sumar de urina poate releva modificari anormale în urină din cauza la o stare concurente numită cistinurie, o tulburare de transport aminoacizi, care are ca simptom principal de pietre la nivelul vezicii, rinichi sau ureter, poate fi, de asemenea, prezenţi. Acest lucru este mai frecvent observate în anumite rase, cum ar fi Newfoundlands, Scottish terrier, Basenjis, bassets, Chihuahua, Ciobanii şi australian. Pietrele / cristale nu poate fi transmis de la nivelul tractului urinar, dar poate provoca probleme suplimentare de sanatate, cum ar fi durere şi sânge în urină şi va trebui să fie tratate pe cont propriu.
Dacă cistinurie este o cauză a deficitului de taurina din cainele tau, medicul veterinar va trimite proba de sange la laborator pentru evaluarea nivelului de taurina sânge, care sunt adesea găsite să fie scăzută la câinii afectaţi cu cistinurie. În cazul în care bolile de inima este, de asemenea, prezent, radiografii toracice, electrocardiogramă (ECG), şi alte măsuri de diagnostic pot fi utilizate pentru a evalua şi diagnostica severitatea bolii. Deteriorarea retinei la pacienţii cu deficit de taurina este, de asemenea, comună. Prin urmare, medicul veterinar va efectua, de asemenea, o examinare detaliată ochi pentru a vedea dacă există deteriorarea retinei a avut loc.
Tratament
Suplimentarea Taurina este tratamentul de alegere pentru câini care suferă de deficit de taurină. În unele câini, taurina suplimentarea durata de viaţă ar putea fi necesare pentru a preveni deficienta de taurina recurente. Acest lucru va depinde de severitatea de deficit şi de abilitatea cainelui tau pentru a mentine nivelurile de taurina, deoarece este ingerat. Pentru unii pacienţi, taurină suplimentarea poate fi întrerupt după dispariţia simptomelor de.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deficit de taurina la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates