Tuesday, 24 Apr 18, 09.01.17

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Gingivita la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Gingivita la câini
Gingivita la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.20.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Gingivita la câini
Gingivita este o inflamatie a gingiilor reversibilă şi este considerată cea mai timpurie etapă a bolii parodontale. În fazele timpurii ale gingivitei, unele plăci este prezent şi există o roşeaţă uşoară a gingiilor, dar suprafetele gingivale sunt netede.
Gingival sulcus, sau guma de buzunar, este spaţiul îngust dintre peretele interior al gingiei şi dinte. Deoarece gingivita dezvoltă, bacterii prezente in aceste modificări pentru buzunare mai rău, şi acumularea de mai multe bacterii, care toxine de presă, distruge gingiile.
În gingivita avansate există placa si calculul sub gingii, moderată până la severă, înroşirea gingiilor, şi suprafeţele guma sunt neregulate. Calculul dentara este fosfat de calciu şi de carbonat de amestecat cu materii organice, în timp ce placa este o colecţie de produse alimentare, moloz, bacteria, celulele moarte ale pielii, şi mucoase care se formează în cadrul 24 de ore pe suprafaţa dinţilor curate. Guma de a răspunde în plăci, cu o inflamaţie a vaselor de sânge, umflătură, colagen şi pierdere.
Mai mult de 80 la sută din casă de trei ani sau mai mult de vârstă au gingivita. Se dezvolta mai devreme în viaţă, în jucărie rase, şi, în general,, afectează câini mai devreme în viaţă decât o face pisici.
Simptome si tipuri de
Gingiile sunt rosii sau umflate, în special pe partea de guma cu care se confruntă obraji interior
Bad respiraţie (halena)
Cantităţi variabile de placa si de calcul
Cauze
Acumulării de placă bacteriană este una dintre principalele cauze care duc la gingivita la câini. Factori predispozanţi includ:
Bătrâneţe
Dinţi aglomerat
Soft alimentare
Respiraţia cu gura deschisă
Bad obiceiuri de mestecat
Lipsa de îngrijire a sănătăţii orale
Uremie şi diabet zaharat
Boli Automimmune
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi condiţii posibile care ar putea fi condus la această condiţie. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor, cum ar fi atunci când respiraţia urât mirositoare a început, ceea ce cainele tau mananca de obicei,, dacă câinele dumneavoastră a avut probleme mananca / de mestecat, şi dacă câinele dumneavoastră a avut anterior orice condiţii de sănătate. De rutină le-au fost utilizaţi pentru a menţine dintii cainelui tau curat, dacă aţi fost utilizând una, ar trebui să fie împărtăşite cu medicul dumneavoastră veterinar, precum şi, inclusiv produsele pe care le utilizaţi.
O parte a examenului fizic presupune examinarea îndeaproape gura cainelui tau pentru a identifica starea. Medicul veterinar va face apoi o întâlnire cu dumneavoastră pentru a aduce cainele pentru un examen dentar. In timpul examenului dentar, cainele va fi anesteziat. Medicul veterinar va verifica profunzimea buzunare gumă, cantitatea de plăci şi bacteriilor pe suprafata dintilor, şi va trage nici un dinte care sunt putrezite sau care sunt prea aglomerate. Toate placa si calcul vor fi eliminate cu ajutorul unui proces de scalare care se face cu aparatura stomatologica de construcţii, şi, dacă este necesar, rădăcină de planificare. Suprafetele dintilor vor fi slefuita si dintii vor fi reexaminate după curăţare.
Tratament
Daca dintii sunt suprapopulate sau dintii de lapte sunt prezente într-un câine adult, medicul veterinar poate elimina unele dinţi. Unelte speciale dentar va fi utilizat pentru a elimina toate placa si calcul, poloneză a dintilor, şi să le clătiţi. El sau ea va învăţa apoi cum se curata dintii animalului tau de companie, şi numirile pentru follow-up examene ar trebui să fie programate.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Gingivita la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates