Sunday, 22 Apr 18, 12.24.49

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Edem papilar la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Edem papilar la câini
Edem papilar la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.21.06 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Edem papilar la câini
Condiţie cunoscută sub numele de edem papilar este asociat cu umflarea de disc optic situate în retină şi care duc la creier câinelui. Acest lucru poate duce umflarea presiune sporită asupra creierului şi vă poate determina alte simptome, cum ar fi inflamaţia nervului optic.
Cand inflamatia se produce aceasta interfereaza cu capacitatea ochiului de a transmite informaţii de retina la creier. Inflamaţii ale nervului optic poate fi legată de inflamatie la nivelul creierului sau a retinei, sau ar putea fi numai în legătură cu nervii. În unele cazuri, nervul optic va fi doar parţial inflamate, în timp ce în alte cazuri nervul optic va fi inflamate pe întreaga lungime a retinei.
Edem papilar poate afecta atat cainii cat si pisicile. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
În funcţie de faptul dacă nervii în ambii ochi au fost afectate, ar putea fi greu de observat simptome. Dacă ambele nervi sunt inflamate apoi semne de orbire va fi în mod normal, prezenta.
Simptomele vor include bumping în lucruri; se pierd în cadrul habitat normale; un fricos atitudine; şi fiind incapabil de capturare jucării sau găsirea obiectelor. Comportamentul agresiv poate fi, de asemenea, prezenţi. În cazul în care boala a afectat creierul câinelui, indicatori neurologice vor fi prezente. Totuşi, în cazul în care boala este de natură sistemică, cainele poate afişa semne de slăbiciune, anorexie şi letargie.
Cauze
Există o serie de cauze care stau la baza asociate cu această tulburare, inclusiv bolii Carré, o infecţie virală contagioasă găsite la animalele tinere, sau toxoplasmoza, care este cauzată de paraziţi. Alte cauze includ infectii fungice, water on the brain (hidrocefalie), tumori, peritonită, inflamaţie a creierului, inflamaţie a măduvei spinării şi membrana lor, sau din cauza unei accidentări traume.
Diagnostic
Această condiţie poate fi uneori dificil de diagnosticat. Medicul veterinar va efectua o examinare aprofundată a ambii ochi, inclusiv o verificare a reflexelor in elevilor şi nervii neurologice. Testele pot fi, de asemenea, obligat să caute pentru infecţii fungice, sau infecţii virale, care sunt specifice în natură, precum scanari sa se uite la cât de bine funcţionează creierul.
Teste suplimentare va implica, de asemenea, de măsurare a nivelului de presiune asupra creierului câinelui. Dacă o boală sistemică este prezent, examinare va include un consult general fizică, pentru a elimina prezenţa bolii în alte zone ale corpului animalului tau de companie. Radiografii toracice poate fi comandat, împreună cu abdominală raze X, precum şi.
Tratament
Pentru ca tratamentul să fie eficient, cauza de inflamaţie trebuie să fie identificat pentru prima data.
Tratamentul pentru edem papilar va implica monitorizarea îndeaproape animalele de companie, împreună cu administrarea de medicamente pentru a trata orice cauza care stau la baza de inflamaţie asociate cu nervii optic.
Nevrită optică, sau umflături ale discului optic, este considerată o condiţie foarte grave care ar putea pune viaţa în pericol, şi, ca atare,, mare grijă trebuie să fie luate pentru a ajuta cainele pentru menţinerea sănătăţii corespunzătoare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Edem papilar la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates