Tuesday, 24 Apr 18, 12.36.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Edem periferic la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Edem periferic la câini
Edem periferic la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.21.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Edem periferic la câini
Edemul este caracterizat prin umflarea din cauza unei acumularea excesivă de lichid în ţesuturi interstitiu, care este un spaţiu mic, sau diferenţa, în substanţă a ţesuturilor organismului sau organelor. Acest lucru poate fi localizate (focal) sau generalizate (difuz) Locul de amplasare în.
Edem periferic poate apărea atât la câini şi pisici, cu unele rase de câini crede a fi mai sensibile, inclusiv Poodle, Buldog, Old English Sheepdog, şi Labrador Retriever. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Cainii care dezvolta edem periferic va avea deseori un istoric de alergii, sau alte imunitar, cardiac, sau boli organice. Expunerea la agenţi toxice sau infecţioase, cum ar fi paianjeni otrăvitoare sau căpuşe, şi incidentelor traumatice, cum ar fi accidente de masina, sunt, de asemenea, frecvente în istoriile de animale care au dezvoltat edeme periferice.
Global, simptome vizibile sunt aproape imposibil de detectat devreme în dezvoltarea acestei afecţiuni. Un examen fizic poate pune în evidenţă creşterea în greutate inexplicabilă. Domeniile în care excesul de lichid poate deveni primul evidente sunt, în general, în gât sau abdomen.
Cauze
Există o gamă largă de condiţii care pot conduce la edem periferic. Edem localizat la nivelul membrelor sau de unică poate rezulta din prejudiciu, cum ar fi dintr-un accident de masina, arsuri, obstrucţie într-o arteră (din cauza unui cheag de sânge), contactul cu agenţi toxici, cum ar fi o muscatura de sarpe sau intepaturi de albina, anormale ale tesutului de creştere (cunoscut sub numele de neoplazie) în ţesuturile limfatice ale corpului, sau de înaltă presiune în fluidele capilar.
Regională sau edem generalizat, care nu este concentrat într-o zonă unică sau la nivelul membrelor, pot rezulta din infecţii, cum ar fi o infecţie bacteriană severă, insuficienţă cardiacă congestivă, insuficienţă renală, efectul garoul unui bandaj legat prea strâns, sau hipernatremiei, o boală în care rinichii păstrează cantităţi excesive de sodiu.
Diagnostic
Diagnosticul de edem periferic este deseori determinat de ac fin aspiratie a unei zone afectate, prin care un fluid-eşantion este eliminat prin intermediul ac pentru evaluarea microscopica. O examinare a probelor de ţesut afectat luate de biopsie poate ajuta, de asemenea, determina o cauza de baza pentru edem. Proceduri suplimentare de diagnostic pot include analiza urinei, piept şi pulmonare raze X, şi o electrocardiogramă pentru a măsura funcţionalitatea inimii.
Tratament
Tratamentul va depinde de cauza originar al edem. Pentru câini care s-au dezvoltat edem secundar într-o infecţie corporale, aplicarea de comprese calde, se recomandă. În unele cazuri,, intervenţie chirurgicală sau de drenaj pot fi necesare pentru tratarea cauzei subiacente. Grav antiedematos (umflat) poate necesita amputarea membrelor în cazul în care condiţia nu pot fi rezolvate. Medicatie pentru a trata simptomele, de asemenea, depinde de cauza care stau la baza pentru edem.
Prevenirea
Unele cauze de edem localizat pot fi prevenite cu măsuri generale de siguranţă, cum ar fi protejarea animalele de companie din zonele periculoase cum ar fi drumuri, în cazul în care prejudiciul poate să apară, şi care să împiedice accesul la substanţe toxice şi animale veninoase, cum ar fi şerpi şi păianjeni.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Edem periferic la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates