Sunday, 22 Apr 18, 21.50.46

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dificultăţi de înghiţire la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dificultăţi de înghiţire la câini
Dificultăţi de înghiţire la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.22.18 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Disfagie la câini
Disfagia, termen medical acordat dificultate la înghiţire, pot apărea ca anatomic orală disfagie (în gură), faringian disfagie (în faringe sine), de cricopharyngeal disfagie (la celălalt capăt al faringelui care intră în esofag).
Simptome si tipuri de
Orală disfagie pot fi cauzate de paralizia a maxilarului, limba paralizie, dentare boală, umflarea sau irosirea departe a muşchilor de mestecat, sau de incapacitatea de a deschide gura. Animale pe cale orală cu disfagie mananca de multe ori într-un mod modificat, cum ar fi înclinarea capului într-o parte sau aruncarea înapoi a capului în timp ce mănâncă. Produse alimentare ambalate în falduri obraz din gura fara saliva sunt, de asemenea, semnele tipice ale orale disfagie.
Disfagie faringian este atunci când câinele se poate apuca alimente, dar trebuie să încerce în mod repetat, pentru a înghiţi în timp ce încovoierea şi de extindere a capului şi gâtului, excesiv de mestecat şi calus. În timp ce produsele alimentare este reţinută în falduri obraz a gurii, este saliva filmate. Există un reflex gag diminuat şi nu pot fi descărcarea de gestiune din nas mucos.
Cu disfagie cricopharyngeal cainele poate reuşi la inghitire după mai multe încercări, dar după aceea se gagurile, tuse şi forţat aruncă produsele alimentare din spate sus. Spre deosebire de faringian disfagie, reflexul faringian este normal. Animalele care suferă de disfagie cricopharyngeal sunt adesea foarte subţire.
Cauze
Chirurgicale / mecanice cauze:
Faringian inflamaţie
Datorită abces
Creşteri inflamatorii
Ţesut în gură umplute cu celule albe şi macrofage modificate (celulele corpului care mananca bacteriile)
Extindere a ganglionilor limfatici din spatele faringelui
Rac
Corp străin
Un buzunar de saliva care se varsă în organism
Tulburări comun cu falci din cauza fracturi sau luxaţii (în cazul în care fălcile aluneca din comun)
Maxilarul inferior fractură
Palatoschizisul - malformaţie în cerul gurii
Lingual tulburare frenul - un pliu mica de tesut de pe limba
Trauma / prejudiciu la gura
Disfagia cauzate de durere:
Dental boală(g, dinte fracturi, abces)
Mandibulare trauma
Inflamaţii ale gurii
Inflamarea limbii
Faringian inflamaţie
Neuromuscular cauze:
Deficite ale nervilor cranieni
De distrugere a nervului trigemen (nervoase care stimuleaza muschii pentru mestecat)
Limba paralizat - afectare a nervului saptea, nervoase care controleaza muschii fetei
Inflamarea muschilor de mestecat
Slăbiciune faringiene sau cauze paralizie:
Infecţioase polimiozita (de exemplu,. Toxoplasmoza, Neosporosis)
Mediate imun polimiozita (inflamaţii musculare ereditare cauzate de o boala imunitar)
Muscular distrofie
Polineuropatiile - probleme cu nervii mai multe
Tulburări Myoneural joncţiune (în cazul în care nervii nu primesc semnal pentru a declanşa muschilor de a acţiona); eu, Miastenia gravis, Tick ​​Paralizia, Botulismul)
Cauze neurologice:
Turbare
Alte tulburări cerebrale
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie, cum ar fi boli sau leziuni recente. Medicul veterinar va solicita efectuarea de teste standard de, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un profil complet de sânge şi un sumar de urina. Aceste teste vor indica dacă animalul tau are o boală infecţioasă, boli de rinichi sau de o leziune musculara. In timpul examenului fizic, este esenţial ca medicul veterinar distincţia între vărsături şi disfagie. Vărsături implică în timp ce contractiile abdominale disfagie nu.
Veterinarul tau poate atrage, de asemenea, de sânge pentru a rula teste de laborator pentru tulburări inflamatorii ale muşchilor de mestecat, cum ar fi miozita musculare masticatorie, precum şi pentru miastenia gravis, boli mediate imun, hyperadrenocorticism şi hipotiroidism.
Medicul veterinar va lua X-ray si imagini cu ultrasunete a craniului cainelui si pe gat pentru a inspecta pentru orice anomalii. O ecografie a faringelui va ajuta medicul veterinar pentru a vizualiza maselor şi de a ajuta să ia probe de ţesut, dacă este necesar. În cazul în care medicul veterinar suspectează că cainele tau are o tumoare pe creier, o tomografie computerizata (CT) scanare şi / sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) vor fi utilizate pentru a localiza tumora şi de a determina severitatea acesteia.
Tratament
Tratamentul va depinde de cauza de baza a disfagie. Dacă problemele cainelui cu alimentare sunt cauzate de o anomalie a gurii (orală disfagie), va trebui să se hrănească cainele prin plasarea o minge de produse alimentare la partea din spate a gâtului sale şi ajutându-l să înghită. Pacienţii care suferă de disfagie faringiene sau cricopharyngeal poate fi ajutat să mănânce prin ridicarea capului şi gâtului în timpul înghiţire. Daca cainele tau nu poate mentine o greutate corporala bun, medicul veterinar pot opta pentru a insera un tub stomacal. Dacă un corp de masa sau străin este prezent din cauza câinelui dumneavoastră de înghiţire, intervenţie chirurgicală poate fi necesară pentru al scoate.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dificultăţi de înghiţire la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates