Wednesday, 20 Jun 18, 19.07.43

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Stupoare şi comă la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Stupoare şi comă la câini
Stupoare şi comă la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.22.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Constiinta marginal şi inconştienţă completă la câini
Atunci când un animal este inconştient, dar poate fi trezit cu stimuli externi foarte puternic, stupoare termenul este folosit pentru a descrie starea. Întrucât un pacient care este într-o comă va rămâne inconştient, chiar dacă acelaşi nivel de stimul exterior este aplicat. Câinii de orice vârstă, larg, sau gen sunt susceptibile de a stupoare.
Simptome si tipuri de
Aceste simptome pot fi extrem de variabila, în funcţie de boală primară, care a dus la pierderea conştienţei.
Principalul simptom este niveluri diferite de inconştienţă, cu gradul de conştiinţă, în funcţie de natura şi severitatea bolii subiacente.
Cauze
Niveluri anormal de scăzut al glucozei din sânge (hipoglicemie)
Niveluri anormal de ridicate de glucoza din sange (hiperglicemie)
Niveluri anormal de ridicate de sodiu în sânge (hipernatremiei)
Niveluri anormal de scăzute de sodiu în sânge (hiponatremie)
Hipotensiune arterială
Insuficienţă renală
Primar creier boală
Trauma, mai ales la cap si creier
Infecţii (virale, bacterial, parazit, fungice)
medicamente care duc la pierderea conştienţei
Necunoscut cauza (idiopatică)
Mediate imun (sistemul imunitar overreacts sau atacurile organismul)
Chimică sau medicamente toxicitate
Diagnostic
Ambele aceste condiţii sunt urgenţe de sănătate şi vor cere ca să luaţi cainele la un medic veterinar imediat pentru tratament. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sanatatea cainelui dumneavoastra, inclusiv o istorie de fundal de simptome şi momentul apariţiei. După ce a luat un istoric detaliat, medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. Testele de laborator va include o hemogramă completă (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei. Există o serie de boli / condiţiile care pot duce la aceste simptome şi teste de laborator vor arăta orice anomalii care ar putea fi legate de o boală care stau la baza.
De exemplu, în caz de toxicitate de plumb, anormale de celule rosii din sange, de obicei, va apărea în testele sanguine complet. În cazurile cu infecţie şi inflamaţie, un numar crescut de celule albe din sânge, celule care se multiplica, ca răspuns la infecţii şi de trauma, va fi văzut.
Profilul de biochimie poate indica mai mici sau mai mari decât valorile normale ale glucozei în sânge, mai mari decat nivelurile normale de sodiu în sânge, şi acumularea în sânge a produselor deseurile de azot (uree), care de obicei sunt excretate din organism prin urină.
Sumar de urina poate indica un nivel ridicat de glucoză în urină, un semn comun în diabetul zaharat; niveluri anormal de ridicate de proteine ​​care de obicei nu sunt prezente în urină, cum ar fi cu boli mediate imun; şi cristale anormale în urină, cum ar fi ceea ce se vede în prezenţa de boli de ficat sau toxicitate etilen glicol.
În cazul în care cauza nu este atât de evident, teste mai specifice pot fi necesare pentru diagnosticarea bolii subiacente. Infecţii sunt unul dintre factorii de risc cel mai important pentru dezvoltarea stupor sau comă, în special în caz de infecţii netratate s. Medicul veterinar va testa pentru diverse infecţii, care afectează de obicei câini şi care sunt cunoscute de a provoca simptome grave, cum ar fi stupor sau comă.
Sangerarea in interiorul creierului este, de asemenea, o posibilă cauză de stupor sau comă, şi medicul veterinar poate solicita efectuarea de teste pentru a masura mecanismele normale de coagulare a sângelui în sistemul cainelui tau. Pe lângă analize de laborator şi testele, diagnosticare vizuală poate fi, de asemenea, utilizat pentru a mare avantaj. Raze X de pe abdomen şi piept pot fi folosite pentru a confirma dacă există o condiţie bolnave prezent în aceste domenii, sau dacă au existat schimbări rezultanta în organele. Asemănător, cap Razele X pot fi utilizate pentru a evalua dacă un prejudiciu necunoscută a avut loc, dacă există o fractură, inflamaţie sau de orice alt prejudiciu care ar putea fi afecteaza capacitatea creierului de a funcţiona în mod normal,.
Medicul dumneavoastră va avea nevoie pentru a determina care aparatul va oferi cea mai clara imagine de cap. În unele cazuri,, X-ray poate să nu fie suficient de, si o tomografie computerizata (CT) scanare sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) vor fi necesare pentru a diagnostica prezenţa de hemoragie, fractură, masă, acumularea de lichid, sau un corp străin în penetrante craniului şi / sau creierului. O electrocardiogramă (ECG) poate fi, de asemenea, utilizat pentru a evalua funcţiile cardiace ar fi bolile cardiace şi anomalii pot duce, de asemenea, la stupor sau comă.
Tratament
Aceasta este o urgenţă de sănătate şi va trebui să ia imediat cainele la un spital veterinar. Obiectivul major al tratamentului de urgenţă este de a salva viaţa pacientului, şi va fi început cât mai repede posibil. Împreună cu tratament de urgenţă, se vor face eforturi pentru a diagnostica cauza care stau la baza, în scopul de a se trata. Suplimentarea cu oxigen va fi începută cât mai curând câinele este primit la spital în stare de stupor sau comă.
Dacă există pierderi excesive de lichide, cantităţi mici de lichide intravenos va fi dat pentru a contracara deficitele lichid. Cantitate mare de lichide sunt de obicei evitată, deoarece această practică poate provoca umflarea creierului mai mult la pacienţii care suferă de edem cerebral (umflătură).
În caz de leziuni la cap, capul cainelui va fi păstrat la un nivel ridicat mai sus de restul corpului, pentru a evita umflarea în continuare a creierului. Dacă crizele sunt, de asemenea, o problemă, medicamente va fi acordată pentru a controla crizele, deoarece acestea pot duce, de asemenea, la mai mult umflarea creierului. Pentru a ajuta la depăşirea creierului umflarea, medicamente poate fi administrat pentru a promova urinare, în scopul de a elimina lichidul acumulat în creier. În cap leziuni grave sau în cazuri grave, cu creier umflarea, interventii chirurgicale este de obicei necesară pentru a elimina lichidul din creier pentru a reduce umflarea, în scopul de a salva viaţa pacientului. În cazurile de infecţie, antibiotice poate fi administrat pentru a controla simptomele legate de infecţia şi să-l elimine din organism.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Stupoare şi comă la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates