Tuesday, 24 Apr 18, 09.01.09

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Astenie cutanata la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Astenie cutanata la câini
Astenie cutanata la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.23.42 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cutanat astenie (literal, slab piele) este parte dintr-un grup de afectiuni ereditare caracterizate prin piele, care este neobişnuit de stretchy şi droopy. Aceasta este cauzata de o mutatie genetica care se transmite de la mamă la pui. Mai mult de o tulburare genetică este suspectat, dar această condiţie nu poate fi determinat de mostre de piele şi ţesut, aceasta este diagnosticată prin observarea.
Această condiţie este, de asemenea, cunoscut sub numele de sindromul Ehlers-Danlos, o boala caracterizata de un nivel deficitar de colagen, necesare pentru asigurarea putere şi elasticitate a pielii si a ligamentelor de proteine ​​molecula, împreună cu o mare parte din restul corpului. Colagenul este "lipiciul" care deţine, împreună organismul. O lipsa de colagen va duce la sinteza colagenului anormal şi formarea de fibre.
Cainii afectate de această tulburare sufera de dislocare dureroase la nivelul articulaţiilor din cauza instabilităţii de fibre ligamentul care deţin oasele unele de altele. Ligamentele se întind cu circulaţie, dar fără elasticitatea necesară pentru a reveni la forma lor, ei stau intins, permiţând oase pentru a iesi din articulaţii lor conjunctiv. Acest lucru creează un mediu fizic dureros pentru suferind de astenie cutanate.
Lipsa de colagen, de asemenea, afectează structura pielii. Fără elasticitate, pielea nu se întoarce la organismul atunci când a fost întins departe de corp, în cele din urmă moleşit puternic. Această lipsă, de asemenea, slăbeşte rezistenţa pielii, acest site este usor de răni şi predispus la rupere, vânătăi şi cicatrice.
Aceasta boala este rară, şi a fost identificată în mod clar doar un număr mic de câini. Pacienţii sunt de obicei diagnosticate la o varsta frageda.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele includ, în general, astenie cutanate ale pielii saggy, cu plus (redundant) cute de piele; pielea este foarte moale şi delicat, subţire, şi cu elasticitate mic. Pielea este uşor de rupt, de multe ori cu mare răni "gură de peşte" de tip care sângerează foarte puţin, dar lăsând cicatrici care se extindă în timp. S-ar putea fi, de asemenea, cicatrici pe piele, care sunt pentru inventar. Cainele tau poate avea umflături sub piele din coate, din cauza oaselor pune presiune pe piele atunci cand cainele este in repaus, şi vânătăi şi sângerări sub piele (hematom) din coate şi pe tot corpul. Laceraţii pe spate şi cap sunt comune. Colagenul este scăzut pe plan intern cât şi extern, acest site este posibil ca structurile interne la rupere, cu hemoragie internă rezultat.
Cu câini, această condiţie cauzeaza de obicei articulatiile slabite, , care poate varia de la uşoară până la severă. Articulaţiilor poate fi doar uşor libere, efectuarea de mobilitate o provocare, sau articulare pot fi pierde, până la punctul că oasele sunt dislocate. Acest lucru poate fi oase de la picioare, şolduri, şi alte părţi ale corpului care sunt conectate prin articulaţii. Rare, dar, de asemenea, un efect această condiţie are asupra câini, este dislocarea a cristalinului ochiului. Acest lucru este cauzat de aceeaşi lipsă de colagen, în acest caz, care afectează ligamentele care detin obiectivului în locul.
Aceasta conditie apare in urmatoarele rase:
Beagle
Boxerii
Teckelii – miniatura si standard
Setteri engleză
Springer Spaniel engleză
Ciobanestii germani
Fotbal american
Setteri irlandeză
Keeshonds
Manchester terrier
Pudeli
Red kelpies
Springer Spaniel
Sf.. Bernard
Welsh corgis
Cauze
Cauza principală de această afecţiune este ereditate. Aceasta este cauzata de o mutatie genetica care se transmite de la mamă la pui, şi pot fi dominante - de la ambii părinţi, sau recesiv - de la un singur părinte. În formă dominantă, ambii părinţi sunt purtători ai genei mutante, cu nici câine care prezintă simptome. Cu formularul recesive, un părinte poate fi un operator de transport, cu nici un simptom prezent. În orice caz,, în general, este recomandat ca parintii nu a unui animal afectat fi folosite pentru reproducere în continuare, şi că fraţii a animalului afectat, de asemenea, să fie ţinut înapoi de la reproducţie.
Diagnostic
O examinare a extensibilitate pielii se face prin intinderea pielii la capacitatea sa completă, respectarea orice lipsă de disconfort la câine, şi de măsurare, în măsura în pielea se intinde la. Măsurătorile rezultate sunt bazate pe indicele Extensibilitatea piele (SEI), care măsurile de pielea care a fost intins (folosind pielea dorsal pe spate), împărţit de către lungime cainelui din creasta din spate a craniului la baza cozii. Valoarea numerică care se găseşte determină gradul de severitate a afecţiunii. Numerele sunt de aşteptat un index de mai mare decât 14.5 la sută.
Tratament
Această condiţie este incurabil, şi prognoza pentru cutanate astenie nu este bun. Multi proprietari de caini aleg sa eutanasierea în ceea ce priveşte durerea cronică, cainele poate fi suferă, şi timpul petrecut tratarea ranilor cronice. Există, de asemenea, luarea în considerare a gospodăriilor cu alte animale de companie, sau cu copii mai. Animalele de companie care sunt afectate cu această condiţie trebuie să fie separat de situatii care pot cauza un prejudiciu. Alte animale poate afecta cainele afectat, chiar prin joc nevinovat, şi copiii pot animale de companie în mod neintenţionat, câinele cu vigoarea prea mult, cauzând pielea să se rupă. Dacă alegeţi să păstraţi animalele de companie, aceasta va trebui să fie animale de companie numai în casă, sau complet separate de alte animale de companie. Veţi avea nevoie pentru a păstra mediul său fără colţuri ascuţite şi alte pericole, şi să păstreze dormit şi odihnă zone bine capitonate pentru a preveni umflarea cot. Pentru a preveni lacrimi mari de piele, trebuie să se ocupe şi pentru a limita câine afectat cu atenţie, şi informează întotdeauna vizitatorii din starea câinelui, astfel încât leziuni accidentale nu apar.
În plus, animalul ar trebui să fie castraţi. Acest lucru este nu numai pentru a preveni transmiterea genei mutante, ci din cauza prejudiciului, care se poate produce prin împerechere. Lipsa inerent de colagen face sarcină imposibilă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Astenie cutanata la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates