Wednesday, 20 Jun 18, 19.06.28

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Physalopterosis la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Physalopterosis la câini
Physalopterosis la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.24.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Physalopterosis la câini
Physalopterosis este o infectie a tractului gastro-intestinal, cauzate de parazit organism Physaloptera spp.. Tipic, numai viermi puţine sunt prezente; în fapt, infecţii singur vierme sunt comune.
Nu există o vârstă, larg, sau de gen, care este mult mai susceptibile de a dobândi această condiţie decât alţii. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
O infecţie de viermi de stomac cauzate de Physaloptera spp.. poate fi asimptomatic, sensul că există semne evidente exterioare sunt prezente, sau infecţie pot fi evidente de către prezenţa simptomelor gastric. Simptomul principal este vărsături, care pot fi de forma cronică sau acută. În unele cazuri,, un vierme, sau viermi multiple, vor fi găsite în conţinutul voma.
Cauze
Viermi de stomac sunt cauzate de organism parazit Physaloptera spp.. Viermii sunt de obicei transmise atunci când un animal înghite larve infectioase care au reşedinţa într-o gazda intermediara. Gazdele intermediare, cum ar fi larvelor, gândaci, gandacii de bucatarie, şi greieri, sunt de obicei coprophagous — ceea ce înseamnă că mănâncă fecale, înmulţire astfel ciclul de viaţă al parazitului Physaloptera.
Viermele poate fi, de asemenea, transmise prin ingestia de o gazdă de transport, cum ar fi o pasăre, rozător, broască, şarpe, sau şopârlă. Expunere în aer liber creşte accesul la aceste gazde intermediare sau mici de transport vertebrate, creşterea sansele de contractare viermi de stomac. Câinii ţinuţi în interior, fără acces la aceste gazde sunt mai puţin predispuse la infecţii.
Diagnostic
Principala metodă de identificare şi diagnosticare viermi este prin gastroscopie endoscopica, în care un mic tub subtire cu o lumina si o camera mica, la sfârşitul se introduce prin gura câinelui şi în stomac, în scopul de a examina vizual interiorul stomacului. Viermii se va ataşa, de obicei, la mucoasa stomacului, sau pentru a mucoasei mucus-acoperite ale intestinelor.
Un examen atent şi aprofundată este necesară pentru detectarea viermi, deoarece există, în general, nu sunt prezente mai multe, şi acestea pot fi ascunse de mucus şi conţinutul stomacului. De asemenea, la 2.5 a 5 cm lungime, viermi sunt destul de mici.
O examinare a voma cainelui si fecale poate dezvălui, de asemenea, o infecţie de viermi de stomac, dacă ouăle vierme se constată a fi prezentă în conţinutul.
Tratament
Viermii nu trebuie neapărat să fie eliminat din organismul câinelui; tratament de viermi de stomac se poate face la domiciliu, cu medicamente prescrise de medic. O adulticide destinate să-l omoare pe viermi adulti pot fi prescrise, , precum şi alte medicamente pentru reducerea simptomelor gastrice.
Prevenirea
Limitarea accesului cainelui tau la zonele în care gazde intermediare, sau gazde mici de transport rozătoare pot fi găsite poate împiedica viermi de stomac. Expunere în aer liber va spori sansele de viermi de stomac contractante.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Physalopterosis la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates