Saturday, 23 Jun 18, 21.36.14

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Gastrita atrofica la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Gastrita atrofica la caini
Gastrita atrofica la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.24.55 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Câini gastrita atrofica
Gastrita atrofica este un tip de cronică (pe termen lung) inflamatie a mucoasei stomacului. Această condiţie este identificat în mod specific prin examinarea microscopică a ţesuturilor, dezvăluind fie o reducere localizate sau difuze în mărimea şi adâncimea de glande pacientului gastric. Glandele gastric sunt glandele mucoasei peretele stomacului, secreta sucuri gastrice care ajuta la digestie.
În timp ce condiţia rămâne rare şi sporadice în cele mai multe rase de câini, norvegian rasa Lundehund a arătat o prevalenţă ridicată de gastrita atrofica.
Simptome si tipuri de
Simptomele de gastrita atrofica includ vărsături ocazionale, precum şi anorexie, tembelism, scădere în greutate, si pica (un termen care descrie consumul de produse nealimentare).
Cauze
Cauza exacta a acestui tip specific de gastrita este necunoscut, şi poate reflecta gastritei cronice datorate la orice număr de motive. Gastrita cronica poate fi indusă la câinii care sunt imunizate cu propriile lor suc gastric, de exemplu. Se crede de asemenea că Helicobacter spp., o bacterie legate de vărsături şi boli de stomac, poate fi important în dezvoltarea de gastrita.
De asemenea, este important să reţineţi că ar putea exista o predispozitie genetica de a gastrita atrofica în Lundehund norvegiană, astfel cum este speculat ca urmare a prevalenţa bolii la aceasta rasa de caini.
Diagnostic
Diagnosticul definitiv de gastrita atrofica poate fi atins doar prin intermediul proceselor de gastroscopie, în care un mic tub cu o camera este condus în stomac pentru examinare, şi o biopsie de ţesuturi în mucoasa stomacului este luată pentru examinare şi diagnostic. O gastroscopie pot dezvălui proeminenta a vaselor de sange in tesuturi mucus-căptuşite de stomac, care indică faptul subţierea mucoasei. Alte teste de laborator, cum ar fi imagistica cu ultrasunete şi analiza urinei, pot fi folosite numai în scopul de a exclude alte cauze ale simptomelor si / sau alte forme de gastrita.
Tratament
Tratamentul pentru gastrita atrofica, o dată în mod corespunzător diagnosticat, nu necesită spitalizare. Tratamentul se bazează domiciliu. Medicamente poate fi prescris în scopul de a inhiba secretia de acid gastric, şi antibiotice suplimentare vor fi necesare dacă infecţia cu Helicobacter spp. bacteria este suspectată. Dacă vărsăturile persistă, Agenţii prokinetici (conceput pentru a spori activitatea musculară în tractul gastro-intestinal) poate fi prescris, precum şi.
Prevenirea
Deoarece nu există nici o cauza cunoscuta cu exactitate pentru această formă de gastrită, nu există nici o metodă de prevenire a cunoscut. Proprietarii de rase sensibile, şi anume norvegian Lundehunde, ar trebui să fie conştienţi de simptome şi de alertă pentru.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Gastrita atrofica la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates