Tuesday, 19 Jun 18, 08.40.54

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţiei cu Helicobacter la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţiei cu Helicobacter la câini
Infecţiei cu Helicobacter la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.25.25 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Infecţiei cu Helicobacter la câini
În condiţii normale de, bacterii Helicobacter locuitori sunt benigne ale tractului intestinal, fiind găsite în mai multe specii, inclusiv animalele domestice, cum ar fi câinii, pisici, dihorilor şi porci, la animalele sălbatice, cum ar fi ghepardul şi maimuţe, şi la om. În timp ce infecţie gastrică din cauza Helicobacter pylori este o problemă majoră de sănătate la oameni - a fost asociata cu gastrită, gastric tumorii, şi ulcer peptic în persoanele afectate - semnificaţia bacteriei Helicobacter la câini şi orice corelare a disfunctiilor gastric este încă neclar în mare măsură (H. pylori în mod specific nu este găsit la câini).
Diverse specii de Helicobacter organismului au fost izolate din stomacuri a pisicilor şi a infecţiilor mixte pot prezenta, ceea ce complică, uneori, diagnosticul. Mai frecvente forme de Helicobacter gasite la câini sunt Helicobacter felis şi Helicobacter heilmannii. Alte specii de Helicobacter gasite la câini sunt Helicobacter rappini, şi Helicobater salomonis. Bacteriile locuiesc captuseala mucoasei stomacului, şi cavităţile glandular.
Există unele rapoarte de izolare a Helicobacter din ficat de câinii cu hepatita dar acest lucru rămâne empirice. Infecţia de la această bacterie este dificil de a eradica complet şi poate dura de la luni până la ani - chiar şi pentru o durată de viaţă, la unii câini.
Simptome si tipuri de
Cele mai multe cazuri rămân fără nici un simptom, la toate. În altele, următoarele simptome pot fi observate:
Vărsături
Deshidratare
Lipsa poftei de mancare
Sunete intestinale
Durere abdominală
Scădere în greutate
Diaree
Slăbiciune
Moarte subită
Cauze
Gastric cu Helicobacter felis, Helicobacter heilmannii, Helicobacter rappini, şi Helicobater salomonis infecţie. Metoda prin care aceasta infectie se transmite rămâne necunoscut, ci datorită prevalenţei sale superior la câini adăpost, de transport pe cale orală şi / sau fecale este considerată o posibilitate. Această ipoteză este susţinută de prezenţa Helicobacter organisme similare, numit GHLOs, în voma, fecalele si saliva de animale care au fost infectate. Există, de asemenea, unele suspiciunea că bacteriile pot fi transmise prin apă, cum GHLOs au fost gasite in unele apele de suprafaţă.
Condiţii sanitare precare şi supraaglomerarea par pentru a facilita răspândirea infecţiei.
Diagnostic
Stabilirea unui diagnostic definitiv al infectiei cu Helicobacter este dificil în cele mai multe cazuri. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet cu testele de laborator de rutină, inclusiv o hemogramă completă, biochimie profil, şi analiza urinei. Veterinarul tau poate lua, de asemenea, o probă din stomac de perete şi cu pata May-Grünwald-Giemsa, Gram, sau Diff-Quik pete, care pot demonstra cu uşurinţă prezenţa unui astfel de organism prin acest site este vizibil sub microscop.
Un examen endoscopic este de mare ajutor pentru observarea directă a peretii stomacului, precum şi pentru a lua mostre de tesut pentru prelucrare ulterioară. Aceasta procedura foloseste un dispozitiv numit un endoscop, o camera situat la capătul unui tub flexibil, care este prinsa in stomac prin esofag. O reacţie în lanţ a polimerazei (PCR) Testul este folosit de multe ori atât pentru a confirma prezenţa Helicobacter într-o probă dată şi să diferenţieze între speciile de Helicobacters. Totuşi, confirmarea poate fi făcută şi prin a lua o mostra de tesut cu ajutorul endoscopului şi respectarea proba prin microscop.
Reţineţi că prezenţa Helicobacters gastric in organism nu indică neapărat o infectie care trebuie să fie trataţi.
Tratament
Deoarece această boală nu este pe deplin descrisă la animale, nu există nici un regim de unică acceptate pentru tratament. Dacă nu există aparent simptome de tratament nu este de obicei efectuat. Dimpotrivă, în om, se începe tratamentul în cazul în care o infecţie cu Helicobacter este găsit, indiferent dacă simptomele clinice sunt prezente, deoarece o astfel de infectie poate duce la cancer de stomac în. Totuşi, acest lucru nu pare să fie cazul cu câini, astfel măsuri suplimentare nu se iau cu excepţia cazului în care simptomele se justifică. Dacă există vărsături cronice sau inflamaţie a mucoasei gastrice, tratamentul va fi îndreptată spre relaxarea aceste simptome. Tipic, terapia cu fluide vor fi efectuate pentru a compensa pierderea de lichide.
Antibiotice, împreună cu acid medicamente de control sunt cursul de tratament recomandată pentru câini constatat a fi infectat cu un Helicobacter spp.. Tratamentul, în general, constă dintr-un curs de două săptămâni. Dvs. va trebui să se întoarcă la medicul veterinar de mai multe săptămâni după tratamentul iniţial pentru un examen de urmărire pentru a verifica dacă tratamentul a fost reuşită. În multe cazuri,, infecţie sau prezenţa de bacterii se întoarce, dar nu se ştie dacă acest lucru se datorează de recrudescenţa (o reînnoire a infecţiei, după o hibernare), sau o reinfectare de la o sursă din afara.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţiei cu Helicobacter la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates