Friday, 22 Jun 18, 17.21.09

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tulburări gastrice motilităţii la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări gastrice motilităţii la câini
Tulburări gastrice motilităţii la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.26.59 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tulburări gastrice motilităţii la câini
Spontană peristaltica (involuntar, wavelike) mişcări ale muşchilor stomacului sunt esenţiale pentru digestie buna, deplasează produsele alimentare prin stomac şi afară, în duoden — prima parte a intestinului subtire.
Excesivă motilităţii gastrice, cu contractii musculare care apar prea des, provoaca dureri, întrucât motilitate normale de mai jos cauzele golire gastrică întârziată, anormale de retenţie gastrică, distensie gastrică / balonare, şi a altor semne legate de. Simptomele pot aparea la orice varsta, dar este mai puţin frecvente la câini tineri decât la câini îmbătrânire.
Simptome si tipuri de
Simptomele clinice variază în funcţie de cauza primara responsabil pentru tulburarea motilităţii gastrice. Următoarele simptome sunt de obicei observate la câini afectate:
Vărsături cronică de alimente, mai ales la scurt timp după luarea masă
Greaţă
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Râgâială
Consumul compulsiv de substanţe non-alimentare (Cocoş)
Scădere în greutate
Cauze
Idiopatică (cauze necunoscute)
Secundară alte tulburări metabolice, ca:
Hipopotasemia
Uremie
Encefalopatie hepatică
Hipotiroidism
Secundară bolilor gastrice primare, ca:
Gastrită
Ulcere gastrice
Dupa operatie gastric
După utilizarea de anumite medicamente
În caz de durere excesive, frică, sau trauma
Diagnostic
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, si o analiza de urina pentru a cauta cauza potenţiale ale motilităţii gastrice a scăzut sau a crescut. Deshidratare, acid-baza dezechilibrelor, şi dezechilibre electrolitice sunt frecvente în cazurile cu varsaturi cronice. Un profil de electrolit va ajuta la determinarea gradului de deshidratare şi alte anomalii legate de.
Abdominală Razele X va ajuta la localizarea de gaze în exces, fluide sau alimente în stomac balonat. Pentru a îmbunătăţi vizibilitatea pe X-ray şi să examineze mişcarea a stomacului, sulfat de bariu poate fi utilizat pentru contrast radiografie abdominala. Această metodă foloseşte un mediu, în acest caz, sulfat de bariu, pentru a aduce interiorul corpului în centrul atenţiei mai clare prin adăugarea unei substanţe la nivelul organului sau nava care va fi vizibil pe X-ray imagistica. Bariu este amestecat cu făină şi hrănite la câine, şi radiografiile de serie sunt apoi luate pentru a determina durata de timp necesar pentru golirea gastrică.
Ultrasunete este, de asemenea, un instrument valoros de diagnostic pentru evaluarea motilităţii stomacului, şi endoscopie este frecvent utilizate pentru evaluarea în timp real a diferitelor organe abdominale, inclusiv stomac. Un endoscop este un dispozitiv tubular care este echipat cu o camera luminata si instrument de colectare a. Acesta este introdus în organism, în general, prin gura, filetate şi în organul care urmează să fie examinat (g, vezică, stomac, etc.) , astfel încât medicul veterinar pot vizualiza mai bine structura internă a organului de stomac, masele descoperirea, tumori, celule anormaetc blocaje, etc. Endoscopul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a colecta o mostra de tesut pentru biopsie.
Tratament
Cele mai multe dpgs nu necesită spitalizare pentru aceasta afectiune; foarte probabil, va fi capabil să se întoarcă acasă cu animalele de companie după tratamentul iniţial. În caz de pierdere severă de lichide corporale (deshidratare) sau vărsături, cainele va avea nevoie de terapia cu fluide de a restabili dezechilibrelor lichid deficitului şi electroliţi. Pentru o bună gestionare, un regim alimentar special poate fi recomandat pentru unii pacienţi cu probleme recurente motilităţii gastrice. Diete bazate pe lichide sau semi-lichide sunt adesea recomandate pentru a facilita golirea stomacului. În plus, frecvent mese mici, de volum sunt de preferat pentru câini afectate.
În cele mai multe cazuri necomplicate, manipulări dietetice singure sunt suficiente pentru rezolvarea cu succes a problemei. Totuşi, la unii câini, medicamente pentru a creşte motilitatea gastric poate fi, de asemenea, angajat. Animale cu obstrucţie gastric va necesita o interventie chirurgicala pentru corectarea problemei în cazul în care nu pot fi rezolvate prin orice altă metodă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări gastrice motilităţii la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates