Tuesday, 19 Jun 18, 08.42.11

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ulcer gastroduodenal la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ulcer gastroduodenal la câini
Ulcer gastroduodenal la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.27.31 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Ulcer gastroduodenal la câini
Boala ulcer gastroduodenal se referă la ulcere găsite în stomacul cainelui si / sau prima sectiune a intestinului subtire, de asemenea, cunoscut sub numele de duoden.
Aceste uclers apar frecvent, deoarece captuseala mucoasei de la nivelul stomacului sau lumenul intestinal (care vine în contact direct cu produsele alimentare şi este responsabil pentru absorbtia substantelor nutritive) este expus. Există diverşi factori care pot modifica aceste mecanisme de protecţie.
Deşi formare a acestor ulcere sunt mai puţin frecvente la pisici, acestea apar. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul in care boala afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Există multe simptome care se pot dezvolta ca urmare a ulcerelor gastro-duodenale, dintre care unele pot rămâne nedetectate până când starea cainelui devine severă. De exemplu, cainii sunt mai puţin probabil să prezinte dovezi clinice de hemoragie gastro-intestinală.
Următoarele sunt unele dintre cele mai frecvente simptome:
Anemie
Slăbiciune
Scădere în greutate
Pierderea poftei de mâncare
Rapidă ritmului cardiac
Vărsături (cel mai adesea văzut)
Sânge în vărsături (hematemeza)
Negru datorită prezenţei de sange digerat zăbovi scaun (coamă)
Durere abdominală (animale pot sta in pozitie rugăciune)
Cauze
Otrăvire accidentală este una dintre principalele cauze ale bolii ulcer gastroduodenal. Acest lucru poate fi sub formă de ebrietate a plantelor (e.g., ciuperci, fasole de ricin, sago palm), pesticide sau toxicitate rodenticid, chimice otrăvire (e.g., etilen glicol, fenol), sau metale grele intoxica�g(e.g., zinc, de fier, arsenic).
Ulcerelor gastro-duodenale sunt comune în Ciobanestii germani puternic de medicamente în ibuprofen. Rottweilerii, de asemenea, au crescut incidenta de perforaţie de stomac si ulcere.
Alte cauze comune ale bolii includ ulcer gastroduodenal:
Obstrucţii gastro-intestinale (eu, tumori)
Hiperaciditate a stomacului
Severă în trauma (g, şoc, cap de prejudiciu, arsuri)
Paraziţi gastro-intestinale
Boli infecţioase (bacterial, fungice, virale)
Insuficienţa renală sau hepatică
Adverse la medicamente reacţie
Pythiosis (o cauza condiţie de mucegai apă)
Infecţiei cu Helicobacter
Susţinut intens exerciţiu
Diagnostic
Medicul veterinar cainelui tau va lua istoric detaliat şi după efectuarea examenului fizic, laboratorul de testare de rutină vor fi efectuate. Complete de sânge conta, biochimie profil, şi analiza de urina pot ajuta in diagnosticarea acestei probleme, împreună cu complicaţii, în cazul în care orice.
Sânge de testare, de exemplu, pot dezvălui anemiei la pacienţii cu sângerări, întrucât în ​​cazurile cu pierdere de sânge cronică, anemie deficit de fier pot fi observate. În unele câini, scăderea numărului de trombocite (celule importante pentru coagularea sângelui) şi a celulelor albe din sange pot fi observate. Materii fecale este, de asemenea, analizate pentru a vedea dacă este prezent în sânge sau nu, în timp ce abdominale raze X şi ultrasunete ajuta la diagnosticarea orice corp străin, de masă la nivelul stomacului sau duodenului.
În caz de tumori, toracice X-ray poate ajuta in gasirea metastaza a tumorii la plamani. Endoscopie, o procedura in care un medic veterinar se va uita direct in stomac si duoden cu ajutorul unui endoscop, este metoda de alegere pentru diagnostic definitiv. În plus,, endoscopie permite medicului veterinar pentru a elimina orice corpuri străine şi să ia o biopsie. Un tub rigid sau flexibil va fi, de asemenea, introduce în stomac şi duoden, în scopul de a face fotografii.
Tratament
Scopul final este de a trata cauza care stau la baza in timp ce relaxarea simptomele cainelui. Totuşi, ulcerelor gastro-duodenale sunt uneori asociate hemoragie, şoc, abdominale severe sau infecţie. În aceste cazuri,, de terapie intensiva este necesar până când pisica devine stabilă. Fluidele sunt acordate pentru a menţine nivelul de lichid organism şi, în unele transfuzie de sange pacienti pot fi necesare pentru a depăşi cauza deficitului de sângerare extinse.
Dacă sângerarea continuă, medicul veterinar poate infuza de apă gheaţă în stomac pisica pentru 20 a 30 minute pentru a ajuta la oprirea hemoragiei. Chirurgia poate fi, de asemenea, necesară în câinii cu stomac sau ulcer perforat intestinale, sau în cazul în care tumorile sunt prezente.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ulcer gastroduodenal la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates