Tuesday, 24 Apr 18, 12.37.39

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Hepatopatiei vacuolară la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hepatopatiei vacuolară la câini
Hepatopatiei vacuolară la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.28.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hepatopatiei vacuolară la câini
Hepatopatiei vacuolară apare atunci cand celulele hepatice (hepatocite) suferi modificări reversibile vacuolară din cauza acumulării de glicogen. Formă de depozitare a glucozei, glicogen se acumulează în celulele hepatice din cauza overuse medicament steroizi, o supraproducţie de steroizi în organism, sau din cauza unei tulburări endocrine (g, hyperadrenocorticism, atipice hiperplazie suprarenala).
Simptome si tipuri de
Simptomele sunt în cele din urmă în funcţie de cauza care stau la baza a hepatopatiei; unele dintre cele mai comune includ semne:
Skelter
Letargie
Pierderea părului (alopecie)
Creşterea sete şi urinare (polidipsie şi poliurie)
Creşterea apetitului alimentar (polifagie)
Distensie abdominală
Slăbiciune musculară
Vânătăi pe piele
Friabil (pur prabusit) Piele
Deşi este rară, cainele poate demonstra simptome de insuficienţă hepatică.
Cauze
Medicamente de administrare (g, glucocorticoizi)
Hyperadrenocorticism
Atipice hiperplazie suprarenala
Infecţii cronice
Rac
Congenital
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor. Medicul veterinar va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, şi complete de sânge conta (CBC) — ale căror rezultate vor depinde de cauza de baza a condiţiei.
Sânge de testare, de exemplu, pot dezvălui anemie, anormal de numărul mare de celule roşii din sânge (policitemia), creşterea numărului de leucocite sau celule albe din sânge, şi anormal de mare numărul de trombocite (trombocitoză). Biochimie profil, între timp, pot dezvălui nivele anormale ale enzimelor hepatice, un nivel ridicat de albumină (proteină din sânge), şi bilirubinei, şi anormal de un nivel ridicat de colesterol.
Medicul veterinar va efectua abdominal raze X pentru a identifica dimensiunea ficatului, toracice şi raze X pentru a determina mărimea ganglionilor limfatici, sau metastaze, în caz de tumora(cu) şi tulburări cardiace sau pulmonare. Abdominală cu ultrasunete, între timp, pot dezvălui mărirea ficatului şi la variaţii ale ţesutului ficatului cauzată de leziuni extinse şi alte probleme de concurente în cavitatea abdominală.
Există, de asemenea, alte, mai specifice şi mai sensibile testele disponibile pentru a evalua ficat, glandei tiroide, şi glanda pituitară funcţionează. Veterinarul tau poate lua o mostra de tesut viu care urmează să fie trimis la patolog sanitar-veterinare pentru o evaluare suplimentară, dezvăluind de multe ori prezenţa de vacuole în celulele hepatice şi modificările referitoare la acest acumulare anormală. În plus,, biopsii hepatice ajuta la excluderea altor boli de ficat.
Daca se suspecteaza infectia, medicul veterinar va lua proba care urmează să fie trimise la laborator pentru cultură şi sensibilitate. Culturi proba ajută la informaţii în creştere şi de identificare a organismelor cauzali şi sensibilitatea furniza referitoare la antibiotice cea mai eficace impotriva organismelor izolate.
Tratament
Cursul de tratament va depinde de cauza care stau la baza a bolii. Totuşi, din cauza naturii reversibile de această condiţie, tratament precoce, de obicei, va rezolva complet problema.
Dacă masele hipofizare sunt prezente, radioterapia este folosita pentru a distruge aceste mase în termen de hipofiza. Tumoare(cu) poate fi, de asemenea, excizate chirurgical. În caz de afecţiuni dentare, antibiotice adecvate sunt utilizate pentru a controla infectia. În caz de infecţii, antibiotice adecvate sunt utilizate pentru controlul şi tratamentul infecţiilor după cultură şi testarea sensibilităţii. Şi, în cazuri de glande tiroide hipoactive (Hipotiroidism), Suplimentarea tiroxinei este necesară.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hepatopatiei vacuolară la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates