Sunday, 24 Jun 18, 20.25.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inerţie uterină la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inerţie uterină la câini
Inerţie uterină la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.30.36 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Inerţie uterină la câini
Inerţie uterin este o afectiune in care cainele femele gestante nu este în măsură să naşterii fetusi ei din cauza imposibilităţii muschiul uterin a contractului şi expulza pui din uter.
Simptome si tipuri de
Principalul simptom este incapacitatea de a iniţia procesul de nastere (parturiţie) la sfârşitul perioadei de gestaţie normală. De multe ori pacientul este luminos şi de alertă şi nu pare să fie în primejdie. În unele cazuri,, căţea poate elibera unul sau doi fetuşi în mod normal, după care a forţei de muncă încetează, chiar dacă există încă mai multe fetusi in uter.
Cauze
Muschii uterine nu răspund în mod normal, la semnalele hormonal al organismului
Dezechilibrelor hormonale
Obezitatea
Lipsa de exercitiu
Obstrucţie în tractul de reproducere (eu, vaginale canal)
Pui agabaritice
Poziţionare defect fetale la nivelul tractului genital
Diagnostic
Daca cainele a trecut de la data la care ea ar trebui să au dat naştere, sau a emis unele dar nu toate de tinerii ei şi a muncii ei pare să se fi oprit complet, va trebui să se consulte cu un medic veterinar înainte de lucrurile iau o intorsatura pentru mai rău. Sanatatea cainelui dumneavoastra la general, şi istoria naşterii anterioare vor fi luate în considerare de către medicul veterinar.
Examinarea iniţială fizica va include evaluarea sanatatea cainelui dumneavoastra mentală şi fizică şi introducerea ei într-un spaţiu liniştit în speranţa de a forţei de muncă repornirea ei, astfel că se poate progresa în mod normal,. Temperatura rectală ei vor fi înregistrate, , care vor ajuta la stabilirea etapa a travaliului ea este în. La animalele care sunt în apropiere de parturiţie, dar nu s-au arătat încă semne de debut a forţei de muncă, temperaturii rectale scade sub normală. În cazul în care semnele sunt prezente, va fi luat ca un indicator cu privire la iniţierea de muncă. Testele de rutină de laborator includ o hemogramă completă, biochimie profil, electroliţilor, şi analiza urinei.
La pacienţii cu inerţie uterină primar, Rezultatele acestor teste sunt de multe ori sa constatat că este normală. Totuşi, în unele animale profilul biochimie poate arata anormal de niveluri scazute de calciu si glucoza din sange. Calciul este esential pentru contractiile corecta a muschilor, inclusiv muschii uterini. În cazul în care în sânge este scăzut în calciu acest lucru va fi un indiciu al direcţiei de tratament va trebui să mergeţi.
Dacă timpul şi resursele să permită, medicul veterinar va avea proba de sange pentru verificarea nivelurilor hormonale, în special progesteron. Dacă nivelurile serice de progesteron rămân scăzute, această constatare va ajuta în stabilirea diagnosticului. Medicul veterinar va lua, de asemenea abdominale raze X şi / sau cu ultrasunete pentru a evalua numărul şi poziţia de fetusi, şi pentru a verifica rata lor de inima. În funcţie de rezultatele de la examen, medicul veterinar poate fi capabil de a folosi medicamente care induc forţei de muncă, sau ar putea găsi că este necesar pentru a efectua o operatie cezariana pentru a elimina pui.
Tratament
Medicamente de promovare a contracţiilor uterine musculare va fi dat pe baza de diagnostic preliminar. Injecţii repetate li se cere adesea cu o monitorizare continuă să vegheze asupra progreselor mamei. Intravenoasă de lichide poate fi, de asemenea, utilizat ca o modalitate de administrare a medicamentelor şi suplimente pentru cainele tau, păstrând în acelaşi timp, de asemenea, hidratat ei.
Nivelurilor normale de calciu şi glucoză sunt necesare pentru contractii uterine normale ale muşchilor. Daca cainele tau este prezintă niveluri scăzute de calciu sau de glucoză, Terapia intravenoasă va fi iniţiată. Din păcate, nu toti cainii vor raspunde la tratament medical. În aceste cazuri, o intervenţie chirurgicală imediată operaţia de cezariană este efectuate pentru a evita stresul fetală şi moartea căţeluşi şi mama.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inerţie uterină la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates