Saturday, 23 Jun 18, 02.24.54

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dinti decolorati sau patati - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dinti decolorati sau patati
Dinti decolorati sau patati
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.31.28 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dinte colorate şi dinţii în câini
Decolorarea dintilor este nici o variaţie de culoare dinte normală. Totuşi, culoarea normala a dintilor variaza, depinde de umbra, grosime, şi transluciditate a smaltului care acoperă dintele.
Orice variaţie de la culoarea dintelui este normala modificări de culoare. Culoarea normala a dintilor variaza, depinde de umbra, grosime şi transluciditate a smaltului care acoperă dintele. Decolorare extrinseci se produc atunci când pigment exogen se acumuleaza pe suprafata dintilor. Aceasta este, cauza decolorarea este dintr-o sursă externă, mai degrabă decât dintr-o condiţie fizică. Modificări de culoare intrinsecă se caracterizează prin factori secundari care se intampla in interiorul dintelui, decolorarea care stau la baza dentina.
Simptome si tipuri de
Modificări de culoare intrinsecă se caracterizează prin factori secundari care se intampla in interiorul dintelui, decolorarea care stau la baza dentina. Extrinseci decolorare, între timp, apare atunci când pigment exogen se acumuleaza pe suprafata dintilor. Aceasta este, cauza decolorarea este dintr-o sursă externă, mai degrabă decât dintr-o condiţie fizică. Comune simptome asociate cu ambele tipuri de modificări de culoare includ:
Colorarea anormală a unuia sau mai multor dinti
Dinte fracturat
Fără sâmburi email (acoperirea lucioasă a dintelui) cu colorare
Inele sau linii de modificări de culoare în jurul valorii de unul sau mai multi dinti
Cauze
Extrinseci decolorare
Petele de la placa bacteriană (mucin, moloz, bacterii şi o peliculă subţire de produse alimentare) şi de calcul
Alimente
Sangerarea gingiilor
Dentare materiale de restaurare
Medicamente
Metal
Intrinsecă decolorare
Intern (trauma, rănire)
Localizate de celule roşii din sânge distrugere în dinte (trauma)
Infecţii sistemice
Medicamente (tetraciclină)
Expunerea la fluor prea mult (ingestia de fluor pastă de dinţi care conţin)
Nivelurile ridicate ale bilirubinei în sânge (de la biliar, lichidul in vezicii biliare care ajuta la dizolvarea alimentelor in intestine)
Amelogenesis imperfecta (o afecţiune în care smalţul dentar nu se pietrifica suficient)
Dentinogenesis imperfecta. (o afectiune in care dentina nu se dezvolta corect)
Diagnostic
Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi condiţii posibile care ar putea fi cauzat această condiţie, cum ar fi dieta, rănire, boli recente, etc. Istoria le furnizaţi pot da indicii medicul veterinar cu privire la originea condiţiei dentare.
Un examen oral este parte a unui examen fizic aprofundat. Medicul veterinar va trebui să x-ray dintii cainelui tau, pentru a identifica resorbţie interne sau externe, şi dacă materiale de restaurare sau bacteriene pata de bacterii intră coroana a dintilor. Veterinarul tau poate utiliza, de asemenea, o lumina puternica fibra optica, care se concentrează pe dinti pentru a determina vitale din pulpa dentara morţi (nervii şi vasele de sânge din dinte). În cazul în care dinte (sau dinti) trebuie să fie eliminate, medicul veterinar cel mai probabil va trebui să supună pisica cu anestezia generală, în scopul de a extrage.
Tratament
Îndepărtarea petelor extrinseci pot fi efectuate pentru motive cosmetice. Aceste proceduri implică adesea tratamente interne şi / sau externe, cum ar fi de înălbire, furnir si coroane.
Îndepărtarea petelor intrinseci poate fi făcut pentru a îmbunătăţi funcţia de dinţi şi pentru a calma durerea pentru cainele tau. Acest lucru implica adesea utilizarea tratamentului endodontic (Endodontie trata interiorul dintelui, celulozei si a tesutului inconjurator al dintilor). Coroanele si fatetele pot fi folosite pentru a proteja dintii si pulpa in dinti.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dinti decolorati sau patati
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates