Sunday, 22 Apr 18, 06.40.36

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Spondiloza deformatorie la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Spondiloza deformatorie la câini
Spondiloza deformatorie la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.31.59 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Spondiloza deformatorie la câini
Spondiloza deformatorie este o degenerative, condiţie neinflamatorie a coloanei vertebrale caracterizată prin producţia de pinteni ososi de-a lungul partea de jos, părţi, şi aspecte de sus a vertebrelor coloanei vertebrale. Aceste pinteni ososi sunt proiectate pur şi simplu creşteri de os, de obicei crescut, ca răspuns la îmbătrânirea, sau prejudiciu.
La câini, spondiloza deformatorie apare cel mai adesea de-a lungul coloanei vertebrale, în zona din spatele pieptului, şi pe partea superioară a vertebrelor lombare. Mai vechi, mare-rasa cainii sunt cel mai mare risc de a dezvolta spondiloza deformatorie. La pisici acesta tinde să apară mai des în vertebre de la piept.
Simptome si tipuri de
Pacienţii sunt de obicei asimptomatice, de crestere a oaselor poate fi simţit atunci când atinge animalul dumneavoastră înainte de a va observa orice modificări de comportament urmare a creşterii
Durerea poate urma fracturii de pinteni osos sau poduri
Rigiditate
Propunerea restrictionata
Durere
Cauze
Microtrauma repetată - presiune repetitiv asupra articulatiilor aceeaşi, sau oasele, ca prin anumite exerciţii sau alte activităţi
Traumatisme majore - in care corpul raspunde prin încercarea de a creşte osul nou
Moştenită predispoziţie la pinteni
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un profil biochimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit, în scopul de a exclude sau confirma alte boli, cum ar fi cancerul. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie.
Imagini de raze X de la piept si abdomen (Vedere din partea) sunt esenţiale pentru diagnosticarea spondiloza deformatorie. Razele X se vor dezvălui osteofite (mic, creşteri osos) pe vertebrele, sau, în cazurile mai avansate un osteofit poate fi găsit ca un pod în spaţiul dintre vertebre.
Medicul dumneavoastră poate alege din mai multe tipuri de alte teste pentru a ajunge la o concluzie definitivă. O mielografie, care foloseste injectarea unei substanţe radioopac pentru imagistica interne; tomografie computerizata (CT); sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN). Ele pot ajuta medicul veterinar în a găsi în cazul în care un pinten osos ar putea fi apăsând pe cablul cainelui spinarii sau asupra nervilor (provoacă reacţii neurologice).
Tratament
Tipic, pacienţii cu spondiloza deformatorie nu vor apărea simptome pasivă de creştere precoce anormala a oaselor. Un examen neurologic ar trebui să fie efectuate pentru a exclude o afectiune care necesita interventii chirurgicale spinării. În cazul în care creşterea a atins punctul de a distruge nervii, ţesut, sau altfel, şi animalele de companie este în dureri severe, sau în cazul în care medicul veterinar a stabilit pe o cale de atac chirurgical, cainele va fi spitalizat. În condiţii normale, în cazul în care prejudiciul a organismului este minim, si cainele tau se simte un disconfort şi durere, acestea vor fi tratate pe o baza in ambulatoriu, cu restul strictă şi analgezice prescrise pentru tratamentul la domiciliu. Vă va administra medicamente pentru durere la cainele dupa masa sa. Acupunctura poate furniza, de asemenea, ameliorarea durerii pentru unele animale.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Spondiloza deformatorie la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates