Saturday, 23 Jun 18, 02.26.27

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Mielopatie degenerative la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Mielopatie degenerative la câini
Mielopatie degenerative la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.33.07 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Mielopatie degenerative la câini
Mielopatia degenerative este termenul de medicină generală care se referă la boala de cablul de câinelui spinării sau măduvei osoase. Condiţie nu au un motiv specifice şi pot să rămână neidentificate. În timp ce boala poate afecta orice rasă, precum şi orice vârstă de câine, animalele mai mari sunt cel mai adesea afectat cu boala. Prognoză de această boală nu este pozitiv, cum este degenerarea cordonul animalului spinării, care duce la pierderea a numeroase funcţii corporale.
Simptome si tipuri de
Această boală afectează sistemul nervos central al câinelui şi poate progresa să afecteze porţiuni cervicală şi lombară a coloanei vertebrale in etapele ulterioare. Leziunile sunt adesea prezente pe maduva spinarii. Neuronii in trunchiul cerebral poate fi de asemenea afectate de boala. Iata cateva semne comune ale acestei boli:
Atrofie musculara a crescut şi incapacitatea de a menţine o poziţie de
Parţială sau totală la nivelul membrelor paralizie
O pierdere a capacităţii de a controla defecare şi urinare
Reflexe exagerate spinării
Pierderea masei musculare
Cauze
Cauza pentru mielopatie degenerative este necunoscut. Deşi nu pare a fi o legătură genetică, nu există dovezi clare pentru a sprijini prezenţa de o mutatie genetica şi probabilitatea de boală care afectează un câine. În unele studii genetice care sunt în curs de desfăşurare, Ciobanestii germani, Pembroke şi Welsh Corgi Cardigan lui, Chesapeake Bay Retriever, Setterii irlandezi, Boxerii, Collie, Ridgebacks Rhodesian, şi pudeli au demonstrat o prevalenta crescuta pentru boala.
Diagnostic
Testele initiale de laborator sunt de obicei utilizate pentru a exclude o varietate de boli care stau la baza, inclusiv un test de cultură şi a funcţiei tiroidiene. Imagistica este adesea efectuate pentru a vizualiza eventualelor daune maduvei spinarii. Imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) si tomografia computerizata (CT) pot fi folosite sa se uite la comprimari diverse boli şi care sunt posibile în cadrul maduvei spinarii, cum ar fi o hernie de disc, care pot fi tratate. De asemenea, lichidul măduvei spinării pot fi examinate de o boală inflamatorie la nivelul maduvei spinarii. Există mai multe diagnostice diferite, care sunt posibile, inclusiv:
Intervertebral de tip II (între vertebre) disc boală
Displazia de sold (tesut anormal sau creşterea oaselor)
Ortopedice boală (tulburări ale muşchilor scheletici şi asociate şi articulaţiilor)
Degenerative lumbosacral stenoză (îngustarea anormale de partea din spate de jos a coloanei vertebrale sau osul pelvian)
Tratament
Terapie de susţinere opţiune este singurul tratament curent. Exerciţiul a demonstrat unele promit la întârzierea atrofia măduvei spinării şi a membrelor alte. Dieta animalelor ar trebui să fie menţinute, si cresterea in greutate ar trebui evitate pentru a preveni creşterea presiunii la nivelul coloanei vertebrale şi disconfort pentru animale. În prezent nu există medicamente care au fost aprobate pentru această boală. Global, Prognosticul pe termen lung este sarac pentru animalele care au fost diagnosticaţi cu această boală, deoarece este degenerative in natura.
Prevenirea
Nu există în prezent măsuri de prevenire Nu se cunosc pentru această boală.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Mielopatie degenerative la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates