Sunday, 24 Jun 18, 20.32.43

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Malformaţia coloanei vertebrale la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Malformaţia coloanei vertebrale la câini
Malformaţia coloanei vertebrale la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.35.19 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Instabilitate Atlantoaxial la câini
Rezultate obţinute Atlantoaxial instabilitatea de la o malformaţie în primele două vertebre la nivelul gâtului unui animal. Acest lucru face ca maduva spinarii pentru a comprima şi rezultatele în durere sau chiar anemiere pentru animale de companie. Tulburare este mai puţin frecvente la câinii mai mari şi mai mari rase de câini. Acesta este, în general, găsit în mai mici, jucărie rase. Pentru a asigura cea mai bună şansă posibil pentru o recuperare completa, este important să se trateze animalul o dată un incident sau un semn de primejdie se observă.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Câinii care suferă de instabilitate atlantoaxial se pot prăbuşi frecvent sau chiar sufera de paralizie, în funcţie de gradul de severitate al leziuni ale coloanei vertebrale. Multe animale expune, de asemenea, severe, dureri de gât şi spate şi a lipsei de dorinta de a-şi exercita.
Cauze
Cele mai frecvente cauze de instabilitate atlantoaxial este o formaţiune anormală de ligamente în vertebre animalului, de multe ori duce la fracturi. Formarea poate fi, de asemenea, urmare a unui accident, special pentru câini mai mici, care sar de la structurile înalte.
Diagnostic
Medicul veterinar va căuta semne de traume, convulsii, tumori (neoplazie), severă exerciţiu intoleranţă, şi hernia de disc. Un X-ray sau radiografie a coloanei vertebrale a animalului pot fi luate pentru a vedea dacă există leziuni la nivelul gatului sau a coloanei vertebrale. În plus faţă de radiografii, CAT scanează (tomografie computerizata) poate fi folosit pentru a vizualiza structurile ţesuturilor moi în gatului cainelui si a coloanei vertebrale. În cazul în care tulburare merge netratate, aceasta conduce adesea la traumatisme acute maduva spinarii, respirator arestare, şi posibil deces.
Tratament
Daca cainele tau experienţele numai dureri de gât uşoară, o proteză şi naştere poate fi recomandată. În cazul în care experienţele dureri de gat, împreună cu alte simptome neurologice, chirurgia este adesea cel mai bun curs de acţiune. În partea de sus (dorsal) abordare implică utilizarea de o sarma sau alte materiale sintetice pentru a stabili anomalii vertebrale. Partea de dedesubt (ventral) abordare presupune utilizarea unei grefe osoase pentru a repara prejudiciul. Abordarea ventral este adesea considerat o abordare mai stabil în repararea prejudiciului.
Prevenirea
Prevenirea cainele din sărind dintr-structurile înalte va reduce incidenţa leziunilor coloanei vertebrale şi a gâtului. Deoarece cele mai multe cazuri sunt prezente de la nastere (congenital), măsurile preventive sunt limitate.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Malformaţia coloanei vertebrale la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates