Tuesday, 19 Jun 18, 08.46.04

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Spermatocelului şi granulom sperma la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Spermatocelului şi granulom sperma la câini
Spermatocelului şi granulom sperma la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.36.27 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Spermatocelului şi granulom sperma la câini
Un spermatocele este un chist în conductele sau epididymis care sperma conduită, si este de obicei asociată cu un blocaj. Între timp, sperma granulom (sau chisturi epididymis) este o afectiune cronica inflamatorie in care un chist a crescut în epididimului, parte a sistemului de conducte spermatic, care rezultă în umflare a conductei sau conducte. Atunci când scăpa sperma de la aceste conducte în ţesutul din jur, inflamaţia cronică apare. Acest punct de vedere clinic devine important atunci când bilaterale (ambele părţi) obstrucţie a sistemului de conducte duce la nici un spermatozoid nu trăi în lichidul seminal.
Simptome si tipuri de
Acesta este suspectat la câinii care nu au nici o sperma trăiesc încă au de dimensiuni normale testiculelor. În plus,, este rareori asociata cu durere sau leziuni vizibile sau palpabile.
Cauze
Trauma provoacă o pauză în conductă epididimal, în cazul în care sperma sunt transportate, stocate, şi maturat, care elibereaza antigene sperma în ţesutul din jur
Adenomioza – invazie a celulelor mucoasei epiteliale a epididimului în straturile musculare pot fi un factor; acesta este asociat cu producţia de excesul de estrogen
Overproliferation de celule a epididimului poate fi un precursor de adenomioza; nu de multe ori observate la câini cu vârsta sub 2.5 years old, dar se observă o anumită măsură în 75 la suta de caini mai maanicât 7.75 years; creşte riscul cu vârsta.
Complicatie a vasectomiei sau neutru parţiale, în special atunci când tehnica chirurgicală nu a fost meticulos
Congenitală ocluzie (blocaje) de conductă epididimal (eu, Câinele a fost născut cu această tulburare)
Diagnostic
Pentru a stabili despre ce spermei cainelui tau este deficitară, medicul veterinar va uita la mai multe posibilitati, o astfel de degenerare testicular, subdezvoltare a organelor, insuficiente ejaculare, incomplete şi ejacularea. Un examen fizic va fi realizată pentru a căuta durere sau leziuni la nivelul organelor de reproducere. Un sumar de urina si, eventual, un test de sânge va fi, de asemenea, standard pentru analize de laborator. Acesta poate fi, de asemenea, necesare pentru a efectua o biopsie testiculara chirurgicale şi o biopsie a tesutului afectat epididimal sa se diferentieze un benigne de la o masă maligne.
Tratament
Câini cu numarului de spermatozoizi insuficient rareori spontan recupera. Un blocaj bilateral a epididimului, în general, nu este tratabila cu excepţia intervenţie chirurgicală.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Spermatocelului şi granulom sperma la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates