Saturday, 23 Jun 18, 12.00.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cajun - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » APBT » Cajun
Cajun
pitbullsDate: Wednesday, 27 Jul 11, 03.02.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cajun
Aceste reguli au fost stabilite de G. A. (Gaboon) Trahan si au inlocuit vechile reguli Armitage
1. Ringul trebuie sa fie patrat, inaltimea peretilor maxim 60 cm, linia de scratch la 4,20 fata de colturi.
2. Arbitrul va fi ales inainte de cantarirea si spalarea cainilor. El va conduce competitia conform acestor reguli, decizia sa fiind finala.
3. Arbitrul va cantari cainii, iar daca unul dintre acestia are peste greutatea stabilita, proprietarul va pierde banii de forfait.
4. Partile vor stabili prin tragere la sorti cine isi va spala primul cainele, fiecare parte aducand doua prosoape curate si o patura.

ring
5. Arbitrul va perchezitiona persoana care urmeaza sa spele cainele si ii va cere sa isi suflece manecile pana la coate. Cainii vor fi spalati cu aceeasi apa calduta, clatirea facandu-se cu apa din acelasi recipient, jumatate pentru fiecare caine.
linie2

6. Dupa clatirea si uscarea cainilor, acestia vor fi preluati de catre proprietarii lor si dusi imediat in colturile ringului stabilite de catre arbitru. Proprietarii vor fi perchezitionati, iar manecile vestimentatiei vor fi suflecate pana la coate.
7. Stapanul cainelui sau reprezentantul acestuia (Handler) va avea permisiunea sa fie prezent in ring in timpul meciului. Fiecare proprietar va numi un om (Supraveghetor) pentru a tine sub observatie cainele oponent cat si pe proprietarul (Handlerul) acestuia. Supraveghetorul va urmari orice tentativa de avantaj neloial acordata adversarului.
8. Daca unul din proprietari, handleri sau supraveghetori va observa ceva neloial, va apela arbitrul, iar acesta va decide. Daca oricare dintre proprietari, handleri ori supraveghetori va incalca aceste reguli astfel incat sa isi favorizeze cainele, acesta va fi declarat invins.
9. Ambele parti vor numi o persoana care va cronometra meciul.
10. Cainii vor fi tinuti in colturi opuse ale ringului, cu spatele unul la celalalt, iar in ring nu vor fi admisi decat handlerii si arbitrul. La comanda arbitrului "FATA IN FATA" fiecare handler va trebui sa prezinte cainele cu fata catre adversar. Cainii trebuie sa aiba capul bine prezentat, iar corpul intre picioarele handler-ului. Urmeaza comanda "ELIBERATI CAINII". Handlerii nu au voie sa impinga sau sa imbranceasca cainele si nici sa paraseasca colturile pana ce acestia nu se intalnesc.

11. In timpul luptei, cand unul dintre caini isi intoarce capul si umerii din fata oponentului, este vorba despre o "ROTIRE", chiar daca sunt sau nu in contact. Handlerul va cere "ROTIRE", iar arbitrul o va aproba daca va considera cererea justa. Chiar daca nu se cere "ROTIRE", dar arbitrul o va vedea clar, atunci va comanda "LUATI CAINII" si fiecare handler isi va prelua cainele cat mai repede posibil, dar fara a rupe un contact. Handlerii isi vor duce cainii in colturi opuse, tinandu-i cu spatele catre centrul ringului. La 25 de secunde dupa ce cainii au ajuns in colturi, arbitrul va comanda "FATA IN FATA". Handlerii se vor intoarce cu fata spre centrul ringului, tinand cainii intre picioare. Acestia trebuie sa aiba capul si umerii iesiti dintre picioarele handler-ilor si trebuie orientati catre centrul ringului. Cainele care a produs "ROTIREA" va trebui sa faca primul "Scratch". In urmatoarele 5 secunde arbitrul va comanda "ELIBERATI CAINII". Cainele care s-a rotit va fi eliberat si acesta va trebui sa traverseze ringul si sa-si atace adversarul. Daca atunci cand este eliberat acesta refuza sa porneasca, se opreste la mijlocul ringului ori nu poate ajunge la adversar, va pierde meciul, arbitrul declarandu-l invingator pe oponent. Celalalt handler poate da drumul cainelui sau atunci cand crede el de cuviinta, dar numai dupa ce adversarul a inceput traversarea ringului.

12. Daca nici unul dintre caini nu a facut o "ROTIRE", dar inceteaza sa se mai lupte, dupa 60 secunde fara contact, cainele care se gaseste jos va incerca sa faca primul "Scratch". Daca reuseste, lupta continua. Urmatorul "Scratch" va fi facut de celalalt caine si se vor succeda pana ce unul dintre ei renunta.
Daca cainele care se afla jos nu a produs un "Scratch" complet, atunci oponentul va incerca sa faca un "Scratch" complet pentru a castiga. Daca nici acesta nu reuseste, meciul va fi declarat REMIZA.
Nici unui handler nu ii este permis sa atinga cainele fara ordinul arbitrului. Daca unul dintre handleri va atinge cainele, fara permisiunea arbitrului, va fi declarat invins. Este interzisa folosirea aparatelor foto cu blitz sau lovirea peretilor ringului. Handlerii sau proprietarii pot impune interdictia de a vorbi celor ce se afla in afara ringului.

13. In timpul luptei, daca unul dintre caini se "ROTESTE", handlerul are voie sa preia cainele doar cu incuviintarea arbitrului. Daca unul dintre handleri incearca sa-si ia cainele conform cu ordinul arbitrului, dar cainele advers inca pastreaza contactul, atunci este nevoit sa-i dea drumul. Daca acest handler isi gaseste cainele liber, numai atunci si odata cu celalalt handler isi poate retrage cainele. Handlerii isi vor retrage cainii, fiecare in coltul sau, si se va proceda ca la prima "ROTIRE", cu exceptia faptului ca "Scratch-ul" va fi efectuat de aceasta data de cainele care a asteptat data trecuta. "Scratch-urile" vor alterna pana cand unul dintre caini va fi declarat invingator.
14. Daca unul dintre caini isi musca babina, handlerul are voie, cu permisiunea arbitrului, sa desfaca babina. Daca pentru acest lucru cainii trebuie separati, atunci ei vor fi eliberati in acelasi timp, in centrul ringului, distanta dintre ei fiind de maxim un metru.
15. In ring nu este permisa folosirea nici unui obiect, cu exceptia unei sticle cu apa potabila si a unui ventilator pentru racorire. Handlerii trebuie sa guste din apa de baut a cainilor lor pentru a demonstra ca aceasta este "curata".
16. Nici unui handler nu ii este permis sa ia vreun obiect, indiferent care ar fi acesta, din afara ringului. Fiecare dintre parti are dreptul de a-si pune un observator in apropierea coltului adversarului. Daca acesta observa ca handlerul pune ceva pe cainele sau poate apela arbitrul. In cazul in care se confirma ca handlerul a pus ceva pe caine, acesta pierde meciul.
17. Daca unul dintre handleri paraseste ringul inainte de decizia finala a arbitrului, acesta va pierde meciul.
scatscatscaty

18. Handler-ilor le va fi permis sa-si incurajeze cainii prin voce sau aplauze, dar nu au voie sa-si atinga cainele sau sa foloseasca alte metode prin care sa-i amortizeze caderea ori sa-l tina la distanta pe celalalt handler. Daca arbitrul constata nereguli de acest gen, el va pronunta decizia in favoarea cainelui oponent.
19. Daca un eveniment neprevazut va periclita buna desfasurare a meciului, arbitrul va stabili un alt loc de desfasurare.

ACEASTA PAGINA ARE UN CARACTER STRICT ISTORIC

Atentie! OUG55 modificata prin Legea nr 60 din 11 martie 2003 - Art. 14. Fapta persoanei de a organiza lupte intre caini, de a-i pregati in acest scop, precum si de a participa cu caini la astfel de lupte constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 5 ani.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
arnoDate: Wednesday, 27 Jul 11, 03.02.20 | Message # 2
Lieutenant
Group: Users
Messages: 68
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
fratelo si dak se bate cu un pitbull sil omoara ce e ???
mi sa intamplat azi
 
Forum » Useful information » APBT » Cajun
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates