Monday, 23 Apr 18, 23.02.01

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Nutrivet - Ulei de somon salbatic - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » The prospectus of the most known vaccines and drugs for dogs » Nutrivet - Ulei de somon salbatic (Prospect)
Nutrivet - Ulei de somon salbatic
pitbullsDate: Sunday, 28 Oct 12, 17.50.03 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Uleiul de Somon Salbatic este provenit exclusiv din surse naturale si nu are in compozitie coloranti sau aditivi alimentari. Obtinut din prelucrarea somonului salbatic, produsul nu contine niciuna dintre substantele utilizate pentru cresterea somonului de ferma (tip industrial): pesticide, dioxine, metale grele, antibiotice, coloranti etc. Acizii grasi Omega 3 EPA si DHA sunt considerati acizi grasi esentiali deoarece ei nu pot fi sintetizati de organism. Pentru mentinerea unei stari de sanatate optime, acesti acizi trebuie obtinuti din dieta sau suplimente alimentare. EPA si DHA sunt componente structurale necesare ale membranei celulare, mentinand fluiditatea si permeabilitatea acesteia, necesare bunei functionari a unei celule sanatoase. Acizii grasi din uleiul de somon (Omega 3 EPA si DHA) sunt metabolizati direct de organism - spre deosebire de cei din plante (Omega 3 ALA) care necesita o conversie anterioara, prin aceasta pierzandu-se pana la 95% din acizii grasi metabolizati. De aici calitatea net superioara a acizilor grasi Omega3 proveniti din surse de origine animala fata de cei proveniti din plante.

Prezentare: Produsul este ambalat in recipiente cu dozator (volum 1 litru/250ml), ceea ce impiedica oxidarea uleiului prin lipsa contactului cu aerul.

Compozitie: Ulei de Somon Salbatic 100%
Produsul contine acizi grasi esentiali – Omega 3 = 30% ( DHA 11,9%, EPA 9,8%), Omega 6 = 7% si antioxidanti naturali – vitamina E = 1000 ppm

Actiune: Omega 3 este esential pentru sanatatea organismului, reducand riscurile cardio-vasculare si avand efecte benefice asupra starii de sanatate (probleme articulare, stimularea sistemului imunitar, probleme dermatologice/caderea blanii, tonus). Conform studiilor de specialitate uleiul de peste - spre deosebire de cel din plante - reduce problemele cardiace, este folositor in tratarea aritmiei si poate preveni ischemia cardiaca (cauza des intalnita a mortalitatii cainilor de varsta a 3-a, dar nu numai). O dieta bogata in Omega 3 si 6 intr-o proportie echilibrata combate problemele renale si diminueaza aparitia spontana a acestora. Dupa 6-8 saptamani de aplicare, Uleiul de Somon Salbatic reduce semnificativ dermatitele atopice si manifestarile acestora (iritatii, prurit, inflamatii locale, deshidratare/descuamare) si imbunatateste in mod evident calitatea blanii si starea pielii. De asemenea, o dieta imbogatita cu Omega 3 si 6 imbunatateste tonusul general la cainii de toate varstele si creste acuitatea vizuala si auditiva la cainii de varsta a 3a.

Utilizat pentru:
Piele: Eczeme si iritatii, dermatite, seboree, deshidratare;
Blana: Mata, rara, lipsita de stralucire; naparlire excesiva;
Intarirea sistemului imunitar si recuperare post-operatorie;
Probleme cardiace, inclusiv pentru prevenirea acestora (diminueaza riscurile cardiovasculare); limiteaza si previne fenomenele de agregare plachetara; regularizeaza nivelul trigliceridelor si al colesterolului sangvin;
Probleme si suferite articulare (Artrita, Reumatism etc);
Efect anti-inflamator;
Incetineste evolutia pe termen lung a problemelor renale cronice si imbunatateste hemodinamica sistemului renal;
Optimizeaza functionarea creierului si a sistemului nervos;
Inapetenta;
Cresterea vitalitatii la cainii batrani sau apatici;
Imbunatatirea tonusului general;
Dezvoltarea armonioasa a puilor si cateilor tineri;
Favorizeaza fertilitatea;
Femele gestante/cu lactatie.

Contraindicatii: Nu se cunosc contraindicatii

Efecte adverse: Nu s-au inregistrat.

Dozaj: 1 si 1/2 apasare pt 5 kg masa corporala (1 apasare=2 ml), in amestec cu hrana umeda sau uscata a animalului de companie. In caz de probleme medicale sau dog-show se dubleaza dozajul

Termen valabilitate: 18 luni de la data fabricatiei;

Procesat in Franta

Depozitare: La temperaturi sub 20°C, ferit de lumina solara.

Produsul nu necesita refrigerare pe durata utilizarii

Attachments: 0070539.png(626.5 Kb)


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » The prospectus of the most known vaccines and drugs for dogs » Nutrivet - Ulei de somon salbatic (Prospect)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates