Thursday, 16 Aug 18, 08.42.29

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | POSATEX SUSPENSIE OTICA - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » The prospectus of the most known vaccines and drugs for dogs » POSATEX SUSPENSIE OTICA (Prospect)
POSATEX SUSPENSIE OTICA
pitbullsDate: Saturday, 05 Jan 13, 04.45.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline


Ce este Posatex?

Posatex contine trei substante active: orbifloxacin, monohidrat de furoat de mometazon si posaconazol.
Posatex este o suspensie de picaturi auriculare, de culoare alba pana la alburie.
Este disponibila la flacon de 17,5 ml pentru caini.
Pentru ce se utilizeaza Posatex?

Posatex se utilizeaza pentru tratarea cainilor care sufera episoade acute sau recurente de infectii ale urechii (otita externa).
Se administreaza o data pe zi timp de sapte zile. Numarul de picaturi auriculare administrate depinde de greutatea cainelui si variaza intre 2 si 8.
Partea interna a urechii trebuie curatata si uscata inainte de tratament.
Cum actioneaza Posatex?

La caini, infectiile urechii pot fi provocate de bacterii sau ciuperci. Adeseori, infectiile pot determina inflamarea urechii/urechilor (inrosire, tumefiere sau mancarime). Doua dintre substantele active din Posatex, orbifloxacin si posaconazol, actioneaza impotriva cauzei infectiei, in timp ce a treia, monohidrat de furoat de mometazon, actioneaza asupra inflamatiei.

Orbifloxacin este un antibiotic care apartine grupei fluorochinolonelor. Actioneaza prin blocarea unei enzime denumite „ADN giraza", care este importanta pentru ca nu permite bacteriilor sa faca copii ale ADN-ului. Prin blocarea „ADN giraza", orbifloxacin impiedica bacteriile sa produca ADN si proteine si sa se dezvolte, conducand astfel la moartea bacteriilor.

Posaconazol este un antifungic care apartine grupei triazole. Acesta actioneaza prin prevenirea formarii de ergosterol, care reprezinta o parte importanta a peretelui celulelor micotice. Fara ergosterol, ciuperca este distrusa sau raspandirea ei este impiedicata.

Monohidratul de furoat de mometazon este un steroid, care este un tip de substanta care ajuta la reducerea inflamatiei.

Important: Posatex suspensie otica 15 g intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra.

Fotografia produsului Posatex suspensie otica are caracter orientativ. Informatiile produsului Posatex suspensie otica, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali.
Attachments: 7697774.jpg(1.7 Kb)


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » The prospectus of the most known vaccines and drugs for dogs » POSATEX SUSPENSIE OTICA (Prospect)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates